Sitirile editiei din data de 18 Septembrie, 2012

La an nou, scoala noua in Lumina

Septembrie 2012, Iulia FÓlfan

Administratie localaInvestitie CJCO parte dintre elevii din comuna constanteana Lumina au avut, ieri, un dublu motiv de bucurie. Pe de o parte pentru ca a inceput noul an scolar, iar pe de alta parte, pentru ca au inceput scoala in clase noi si moderne.

Procedura de selectie pentru functiile de procuror general si procuror sef al DNA, anuntata de Ministerul Justitiei

Septembrie 2012, Adrian Nicarel

ActualitateMinisterul Justitiei a publicat pe site-ul institutiei anuntul pentru selectia procurorilor in vederea efectuarii propunerilor de numire in functiile de procuror general al Romaniei si procuror sef al Directiei Nationale Anticoruptie, precizand ca a tinut cont de recomandarile Comisiei Europene.Astfel, Ministerul Justitiei anunta ca organizeaza, la sediul sau din Bucuresti, strada Apolodor 17, sector 5, cod 050741, in perioada 18 septembrie-4 octombrie 2012, selectia procurorilor in vederea efectuarii propunerilor de numire in functiile de procuror general al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie si procuror sef al Directiei Nationale Anticoruptie (DNA).

Sedinta extraordinara la Saraiu

Septembrie 2012, Petric Radu

Administratie localaConsiliul Local al comunei Saraiu s-a intrunit pe data de 7 septembrie 2012 in sedinta extraordinara in vederea aprobarii a cinci proiecte de hotarare introduse pe ordinea de zi de edilul sef Dorinela Irimia.

Inceput de an scolar cu dreptul in scoala si gradinita din Ghindaresti

Septembrie 2012, Petric Radu

Administratie localaLa fel ca si celelalte primarii din judet, administratia locala a comunei Ghindaresti a pregatit unitatile de invatamant pentru noul inceput de an scolar 2012-2013.Elevii institutiilor de invatamant din localitate au pasit la inceperea noului an scolar pe 17 septembrie, in clase curate si igienizate conform cerintelor europene."Pentru a executa toate aceste lucrari la scoala cu clasele I-VIII si la gradinita cu program normal, am apelat la cateva persoane din comuna care sunt beneficiari ai ajutorului social si care erau nevoiti sa presteze cateva ore de munca in folosul comunitatii.

La sfarsitul lunii, pentru o zi, navodarenii vor avea apa cu presiuni scazute

Septembrie 2012, Marinescu Daniel

ActualitateRegia Judeteana de Apa Constanta a informat Primaria orasului Navodari, printr-o adresa scrisa : "Pentru executarea unor lucrari de reparatii la conducta magistrala de alimentare cu apa, cu diametrul de 1.

Stadionul din Ghindaresti, din nou practicabil

Septembrie 2012, Petric Radu

Administratie localaAdrian Vartolomei, edilul sef al comunei, si-a propus in acest prim mandat, sa realizeze cat mai multe proiecte benefice pentru locuitorii comunei.Unul dintre cele mai importante proiecte care a si fost pus in aplicare, a vizat amenajarea stadionului pentru echipa de fotbal "Pescarul Ghindaresti", aceasta reprezentand comuna in meciurile impotriva altor echipe din judet.

Lucrari demarate in vederea reabilitarii Caminului Cultural din Vulturu

Septembrie 2012, Iulia FÓlfan

Administratie localaAdministratia locala a comunei a apelat la sprijinul Consiliului Judetean Constanta (CJC), in vederea reabilitarii unui obiectiv de interes pentru modernizarea mediului rural."Lucrarile au fost incepute in urma cu o luna de zile si sunt foarte multumit de cum evolueaza.

Proiect important in derulare la Horia

Septembrie 2012, Daniel Chirita

Administratie localaEdilul sef al localitatii Gigel Sava, si-a propus sa puna in aplicare o serie de proiecte extrem de importante pentru dezvoltarea satelor ce compun comuna Horia.O lucrare importanta ce a fost demarata in luna martie a acestui an este "Reabilitare si extindere retea de apa in comuna Horia", proiect ce va cuprinde satele Closca si Tichilesti, dar si localitatea Horia.

Campionatul National de Oina Seniori, turneul II play-off, organizat in comuna Horia

Septembrie 2012, Adrian Nicarel

SportPe data de 9 septembrie 2012, s-a desfasurat ultima etapa a Campionatelor Nationale de Oina, aceasta fiind disputata pe stadionul comunal din Horia, judetul Constanta.Evenimentul a fost organizat de Federatia Romana de Oina in colaborare cu Autoritatea Nationala pentru Sport si Tineret, Fundatia pentru Promovarea Sportului Constantean si Consiliul Judetean Constanta, Primaria si Consiliul Local Horia, Directia Judeteana pentru Sport si Tineret, Clubul Sportiv Frontiera Tomis Constanta si Clubul Sportiv Horia Constanta.

Reteaua de apa, finalizata pana la sfarsitul anului

Septembrie 2012, Adrian Nicarel

Administratie localaConform declaratiilor sefului autoritatii locale Constantin Cimpoiasu, in aproximativ 30 de zile, primaria Garliciu va finaliza lucrarile de inlocuire a retelei de apa.Investitia privind alimentarea cu apa a localitatii este una dintre cele mai importante pentru locuitorii comunei Garliciu, la fel cum este pentru oricare dintre localitatile din Romania.

Liga a IV a de Fotbal

Septembrie 2012, Bogdan Ionut Chirita

SportSeria VestRezultate si marcatoriGloria Baneasa C.S. Cernavoda 0-0 (0-0). Juniori: 0-3 (lipsa carte de identitate)Carsium Harsova Tineretul Valea Dacilor 2-2 (1-1) pentru gazde aumarcat: Imbrea Sorin in minutul 32, Toader Stefan in minutul 58, iar pentru oaspeti au marcat: Bodilcu Fl. Ionut in minutul 4, Vizan Cosmin in minutul 77. La juniori: 14-1.Recolta Nicolae Balcescu C.S. Mihail Kogalniceanu 2-5 (1-2) pentru gazde a marcat: Stefan Florin in minutele 42, 63, iar pentru oaspeti au marcat: Olar Stefanel in minutele 24, 86, Ciobanu Ionut in minutul 37, Turtoi Danut in minutul 61, Treznea Ionut in minutul 90.

Campionatul Judetean de Fotbal

Septembrie 2012, Bogdan Ionut Chirita

SportSeria NordRezultate si marcatoriSportul Tortoman Pescarul Ghindaresti 1-0 (0-0) a marcat Mart Gheorghe in minutul 52.Viteazul Sinoe Mihai Viteazu Vointa Sacele 0-1 (0-1) a marcat Prica M. Adrian in minutul 38.

Previziuni astrale pentru perioada 18 Septembrie 24 septembrie

Septembrie 2012, Laura Hagiu

AstrologieIn intervalul de timp analizat, doar un singur eveniment nou se petrece pe harta cerului si de aceea, am ales ca in acest articol sa scriu despre utilitatea Astrologiei, despre cum ati putea obtine raspunsuri, mai ales daca aveti intrebari de genul: Cine sunt eu? Cum ar trebui sa ma manifest in aceasta lume pentru a-mi "construi" un destin fericit? sau Care este scopul existentei mele?Astrologia reprezinta in primul rand un instrument pretios pentru AUTOCUNOASTERE.

Lucrari ample in orasul Harsova

Septembrie 2012, Marian Carson

Administratie localaTudor Nadrag, seful administratiei locale este preocupat in aceasta perioada de finalizarea mai multor lucrari importante pentru locuitorii orasului."In perioada urmatoare, se realizeaza aprovizionarea a 500 tone de beton asfaltic de la statia Cuza Voda, in vederea executarii unor reparatii prin plombare a mai multor strazi, lucrari ce vor fi realizate cu echipa proprie a primariei, S.

Zilele orasului Harsova

Septembrie 2012, Marian Carson

SocialIn zilele de 21, 22 si 23 septembrie 2012, administratia locala organizeaza cea de-a IX-a editie a "Zilelor orasului Harsova". Ca in fiecare an, primarul se straduieste sa faca din aceasta sarbatoare un mare eveniment, acesta fiind organizat cu sprijinul important al sponsorilor.

Scoala noua in 2013 pentru elevii comunei Silistea

Septembrie 2012, Iulia FÓlfan

Administratie localaMihai Soare, seful autoritatii locale, si-a propus ca lucrarile la noua scoala cu clasele I-VIII sa fie finalizate in primavara anului viitor, pentru ca elevii sa se bucure de conditii optime pentru studiu.

SURSE DE STRES (II)

Septembrie 2012, Tamara Nichita

PsihologieCu totii am fi mai plictisiti daca in vietile noastre nu s-ar produce schimbari, insa orice schimbare profunda care se petrece rapid, poate fi o cauza majora de stres. Stresul face parte din viata noastra de zi cu zi si fiecare incercam sa ii facem fata cum putem.

Prima zi de scoala plina de emotie la Cumpana

Septembrie 2012, Iulia FÓlfan

SocialGata cu vacanta. Clopotelul a rasunat ieri pentru scolarii si prescolarii din localitatea Cumpana, emotia reintalnirii cu colegii si cadrele didactice fiind foarte mare.Primaria si Consiliul Local Cumpana, judetul Constanta, in colaborare cu Liceul Tehnologic "Nicolae Dumitrescu", Gradinita Florilor si Gradinita Sf.

Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
Tel / fax: 0241810404
Mobil: 0722721771