Sitirile editiei din data de 24 Aprilie, 2012

Falsurile si neregulile continua la AFJ Constanta

Aprilie 2012, Bogdan Chirita

ActualitatePresedintele VASILE MIHU a omologat rezultatele Ligii a 4-a de fotbal, fara sa ia in calcul si sa verifice situatia jucatorilor care au jucat in stare de suspendare pe carnetul lor!Vicepresedintele STERE GUTEANU a realizat transferuri antedatate, a semnat fisele jucatorilor si legitimatiile acestora (atasez memoriu).

Fotbal Liga a IV a

Aprilie 2012, Bogdan Chirita

SportPlay OffRezultate si marcatoriC.S. Cernavoda Viteazul Sinoe Mihai Viteazu 1-2 (0-2) pentru gazde a marcat Radulescu Marian in minutul 47, iar pentru oaspeti au marcat: Copilescu Gabriel in minutul 20, Ivanov Nicusor in minutul 33. La juniori: 8-1.Perla Murfatlar Sparta Techirghiol 3-1 (1-0) pentru gazde au marcat: Manoliu Cristian in minutul 25, Pascal Valentin in minutele 70, 90+4, iar pentru oaspeti a marcat Stan Ionut in minutul 68.

Fotbal Judetean

Aprilie 2012, Bogdan Chirita

SportSeria NordRezultate si marcatoriSperanta Nisipari Gloria Seimeni 4-3 (2-3) pentru gazde au marcat: Baciu Alexandru in minutele 3, 48, Stan George in minutul 11, Andreescu George in minutul 79, iar pentru oaspeti a marcat: Stere Eduard in minutul 5, Anton Catalin in minutele 12, 24.

Festivalul Mihai Vasile

Aprilie 2012, Petric Radu Dumitru

CulturaAproximativ 300 de persoane au participat pe data de 8 aprilie 2012, in sala noului Camin Cultural, la prima editie a Festivalului de Dansuri Populare "Mihai Vasile", organizat de administratia locala Agigea, cu sprijinul Consiliului Judetean Constanta.

Caminul Cultural de la Dumbraveni, in intuneric

Aprilie 2012, Iulia FÓlfan

Administratie localaPrintre multele actiuni pe care Gheorghe Cenusa le desfasoara in comuna, una dintre ele asteapta sa fie dusa la bun sfarsit si astfel oamenii sa se poata bucura de noul Camin Cultural, realizat special pentru ei.

Parc in comuna Cerchezu

Aprilie 2012, Iulia FÓlfan

Administratie localaAdministratia locala continua in aceasta perioada proiectele incepute si inca nefinalizate si de asemenea lucreaza la unul din cele mai importante obiective, constructia unicului parc din comuna.Si cum proiectul depus in anul 2008 de primarie la Ministerul Mediului ce viza constructia unui parc de agrement in Cerchezu a fost declarat nefinantabil, edilul sef Ion Constantinescu a luat decizia de a realiza, cu forte proprii, acest loc minunat.

Investitii masive in comuna Albesti

Aprilie 2012, Daniel Chirita

Administratie localaEdilul sef Gheorghe Moldovan, ne-a declarat bucuros, ca lucrurile se misca intr-o directie tot mai pozitiva in comuna pe care o conduce cu atata suflet, proiectele importante derulandu-se cu succes.Un proiect important ce urmeaza a fi derulat este cel pe Masura 1.2.5, aprobat pe fonduri europene, privind amenajarea unui drum de exploatare in localitate. Drumul de exploatare are o lungime de 7 kilometri, cu 3 kilometri mai putin decat vechea ruta, va ocoli drumul judetean Albesti - Vartop - Cotu Vaii si este destinat in principal traficului agricol.

Comuna Independenta, in plina dezvoltare

Aprilie 2012, Marian Carson

Administratie localaMulte lucrari se desfasoara in aceasta perioada in Independenta, edilul sef Cristea Gascan dorindu-si sa duca la bun sfarsit tot ceea ce a inceput pentru modernizarea localitatii.Primaria Independenta a demarat, de mai bine de trei saptamani, lucrarile la constructia unui nou corp de gradinita dar si cele la Caminului Cultural.

Lansarea proiectului "TOURIST" in orasul Eforie

Aprilie 2012, Iulia FÓlfan

Administratie localaPrimaria Eforie a organizat in data de 18 aprilie 2012, o conferinta de lansare a proiectului "Traditie, Originalitate, Unicitate si Bogatie pentru realizarea unei Strategii Inovatoare in vederea dezvoltarii turismului in regiunea Marii Negre - TOURIST".Proiectul "Traditie, Originalitate, Unicitate si Bogatie pentru realizarea unei Strategii Inovatoare in vederea dezvoltarii turismului in regiunea Marii Negre", a inceput pe data de 10 noiembrie 2011 si este finantat de catre Uniunea Europeana prin Programul Operational Comun de Cooperare in bazinul Marii Negre 2007-2013.

Agenda incarcata pentru edilul din 23 August

Aprilie 2012, Iulia FÓlfan

Administratie localaAcest an a inceput cu dreptul pentru administratia locala, multe proiecte si investitii noi derulandu-se in comuna, locuitorii din 23 august fiind cei ce se vor putea bucura de toate acestea."In aceasta perioada, se lucreaza intens la noul corp al unitatii de invatamant din localitatea 23 August.

Sarbatori Pascale imbelsugate in Amzacea

Aprilie 2012, Daniel Marinescu

SocialEdilul sef al administratiei locale Constantin Radu, a continuat traditia de oferirire a unor daruri atat persoanelor varstnice cu venituri mici sau fara nici un sprijin real cat si familiilor neajutorate.

Livezi in fiecare curte

Aprilie 2012, Petric Radu Dumitru

SocialPrimarul Mihai Claudiu Tusac a initiat un program de refacere a livezilor in incintele private. Actiunea a inceput vineri, 20 aprilie 2012 si se va derula in fiecare seara pana la finalizarea stocului de 30.

Comisia Europeana solicita cheltuieli mai mari pentru proiecte

Aprilie 2012, Adrian Nicarel

Fonduri EuropeneComisia Europeana va cere, miercuri, statelor membre ale UE sa accepte o crestere "substantiala" a cheltuielilor din bugetul UE pentru anul 2013, pentru a se putea acoperi nevoile privitoare la cofinantarea unor proiecte.

Finantari in mediul rural pentru semestrul 2

Aprilie 2012, Adrian Nicarel

Fonduri EuropenePeste 400 de milioane de euro vor fi disponibile din fonduri europene in partea a doua anului, prin trei masuri din Programul National de Dezvoltare Rurala (PNDR), pentru care vor fi deschide sesiuni de depunere de proiecte incepand cu luna iulie 2012, conform Agentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit (APDRP).Astfel, o sesiune de depunere de proiecte pe masura 123 "Cresterea valorii adaugate a produselor agricole si forestiere" va fi deschisa in perioada 2-31 iulie 2012 si are prevazuta o suma de aproape 184 de milioane de euro.

Orban: Avem termen pana la sfarsitul lui iunie pentru a evita suspendarea a 5 programe operationale

Aprilie 2012, Adrian Nicarel

Fonduri EuropeneMinistrul Afacerilor Europene, Leonard Orban, a declarat joi ca autoritatile au termen pana la sfarsitul lunii iunie pentru a intreprinde actiuni astfel incat sa evite suspendarea a cinci programe operationale POS Mediu, POS Transport, POR, POS CCE si POSDRU.

PSIHOLOGIA FAMILIEI (1)

Aprilie 2012, Tamara Nichita

PsihologieEsti intr-un moment in care te gandesti ce curs va lua viata ta In orice situatie te vei afla, chiar daca ai experienta in viata de familie sau nu, hai sa abordam impreuna familia din perspectiva psihologica.

In asteptarea lucrarilor de infrastructura

Aprilie 2012, Ionel Nae

Administratie locala"Va pot spune ca cele trei strazi, Pasajului, Aviatorilor si Costinesti din comuna noastra, urmeaza ca in cel mai scurt timp sa fie asfaltate cu sprijinul Consiliului Judetean Constanta (CJC). De asemenea, acestea vor fi amenajate cu trotuare pentru pietoni", a declarat pentru Graiul Dobrogei, seful administratiei locale, Florin Constantin Micu.

Curatenie de primavara in comuna Pecineaga

Aprilie 2012, Iulia FÓlfan

Administratie localaAdministratia locala este preocupata in aceasta perioada, de infrumusetarea localitatii cat si de curatarea acesteia de tot ce s-a adunat de-a lungul iernii.Ca la orice inceput de primavara cand reamenajarea habitatului este o activitate intensa pentru mai toate institutiile edilitare, si autoritatea locala din Pecineaga a demarat lucrarile de infrumusetare a comunei.

Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
Tel / fax: 0241810404
Mobil: 0722721771