Sitirile editiei din data de 11 Octombrie, 2011

Primarul Ioan Suciu, in proces cu concesionarul Baltii Hazarlac

Octombrie 2011, Iulia FÓlfan

Administratie localaConform declaratiilor primarului comunei Ciobanu, pe data de 27 octombrie are loc un alt proces la Harsova, impotriva lui Iulian Done, cel ce are intabulate 29 ha din islaz, neavand acte pe acestea."Acest Iulian Done a comis o ilegalitate, intrand pe terenul localitatii Ciobanu, facandu-le de-a lungul timpului zile fripte crescatorilor de animale.

Fotbal Liga aIV a

Octombrie 2011, Bogdan Chirita

SportSeria VESTRezultate si marcatoriSteaua Sperantei Silistea C.S. Cernavoda 2-2 (1-0) pentru gazde au marcat: Zama Ionut in minutul 18, Siminiceanu Daniel in minutul 61, iar pentru ospeti au marcat: Memet Iozlenoan in minutul 53, Ragulescu Marian in minutul 77. La juniori: 1-2.Vulturii Cazino Constanta C.S. Carvan Lipnita 5-2 (2-0) pentru gazde au marcat: Vanghelici Mihai in minutul 33, Feizula Senis in minutul 41, Arnautu Ionut in minutul 75, Mustafa Ghiocan in minutul 76, Asan Eren in minutul 88, iar pentru oaspeti a marcat Geileanu Mihai in minutele 85, 90.

Microbuze noi si spatioase pentru elevii din comuna Crucea

Octombrie 2011, Adrian Nicărel

Administratie localaConform declaratiilor edilului Gheorghe Frigioi, pe Sistemul Electronic de Achizitii Publice, a fost postat anuntul de participare pentru procedura de achizitie a doua microbuze pentru cei 120 de copii navetisti.

S-a dat startul programului de anvelopare a blocurilor

Octombrie 2011, Adrian Nicărel

Administratie localaIn data de 8 septembrie 2011, in cadrul unei conferinte de presa, primarul municipiului Mangalia, Mihai Claudiu Tusac a semnat contractul subsecvent cu Asocierea dintre S.C. Structor Invest S.R.L. Mangalia si S.

Fotbal Campionatul Judetean

Octombrie 2011, Bogdan Chirita

SportSeria NORDRezultate si marcatoriSteaua RTS Cogealac Viitorul Fantanele 0-8 (0-1) au marcat: Popescu Constantin in minutul 16, Minea Valeriu in minutele 48, 58, Preda Marian in minutele 50, 65, Serban Alexandru in minutul 56, Otelea Andrei in minutul 70, Nicolae Alin in minutul 75.

La Silistea au fost demarate lucrarile pentru construirea unui Camin Cultural

Octombrie 2011, Adrian Nicărel

Administratie localaUna din prioritatile pe agenda pentru acest an a edilului Mihai Soare este constructia primului Camin Cultural pentru locuitorii comunei, dorinta acestuia devenind realitate.Constructia acestei cladiri cu destinatie culturala si nu numai face posibila organizarea evenimentelor culturale si artistice la nivelul comunei, investitia fiind realizata cu bani de la bugetul local si cu sprijinul important al Consiliului Judetean Constanta (CJC).

Locuitorii comunei Cumpana au avut parte de analize medicale gratuite

Octombrie 2011, Iulia FÓlfan

SocialPe data de 8 octombrie, populatia din Cumpana a beneficiat de analize medicale gratuite si informare pe teme de sanatate in cadrul Targului de Sanatate organizat in cadrul proiectului "Dezvoltarea Resurselor Umane in Comunitati Rurale".

UDMR vrea sa transforme ANI intr-o simpla biblioteca

Octombrie 2011, Dorin Mincu

PoliticMarton: "ANI este o autoritate in afara jocului democratic si trebuie pusa la locul ei"UDMR incearca din nou sa sa lase Agentia Nationala de Integritate (ANI) fara nicio parghie in controlul averilor demnitarilor, la pachet cu trecerea la secret a declaratiilor de avere.

Wizz Air Romania SRL se inchide

Octombrie 2011, Dorin Mincu

ActualitateCompania Wizz Air Romania SRL va fi dizolvata si lichidata, a decis luna trecuta asociatul unic Wizz Air Holdings plc. Proprietarul maghiar al afacerii a hotarat, de asemenea, ca firma care are sediul in Aeroportul International Aurel Vlaicu din Baneasa, sa fie lichidata fara lichidator, iar apoi sa fie radiata de la Registrul Comertului.

Locuitorii orasului Harsova vor beneficia de locuinte ANL si sociale

Octombrie 2011, Iulia FÓlfan

Administratie localaIn sedinta de Consiliu Local din data de 14 octombrie vor fi repartizate catre familiile tinere patru blocuri ANL cu o capacitate de 64 de apartamente iar in luna noiembrie vor fi predate cheile catre beneficiarii blocului cu 48 apartamente sociale.

Festivalul Cantecului Popular Romanesc "Dan Moisescu" la cea de-a XVI-a editie

Octombrie 2011, Iulia FÓlfan

CulturaCaminul Cultural din comuna Topalu a gazduit timp de trei zile cea de-a XVI-a editie a Festivalul Concurs National de Interpretare a Cantecului Popular Romanesc "Dan Moisescu".Conform declaratiilor edilului sef Gheorghe Murat, acest important festival este cel mai asteptat eveniment folcloric al toamnei culturale.

Copiii din Navodari, educati sa iubeasca animalele

Octombrie 2011, Adrian Nicărel

Social"Sa fim prieteni cu animalele" si-au intitulat cadrele didactice din Navodari actiunea prin care doresc sa le cultive copiilor dragostea pentru necuvantatoare.Peste 40 de elevi din Navodari, elevi ai doua clase de la una dintre scolile generale din oras au vizitat mini-gradina zoologica pe care primarul Nicolae Matei o detine la resedinta sa.

Peste 500 de elevi din Navodari au ecologizat plaja din zona orasului

Octombrie 2011, Dorin Mincu

SocialPrimaria orasului Navodari, in colaborare cu institutiile de invatamant din oras au organizat sambata, 8 octombrie, o actiune de ecologizare a plajei din zona localitatii.Au raspuns invitatiei reprezentantilor autoritatii locale peste 500 de elevi care studiaza la cele trei scoli generale din Navodari, precum si elevii Liceului "Lazar Edeleanu".

Premii pentru participantii la actiunea "Lets Do It, Romania!"

Octombrie 2011, Adrian Nicărel

SocialSambata, 8 octombrie, la Casa de Cultura "I.N. Roman" din Medgidia a avut loc premierea participantilor la activitatea "Lets Do It, Romania!", desfasurata in urma cu doua saptamani in mai multe orase ale tarii.

Solarii pentru gospodarii din comuna Saraiu

Octombrie 2011, Iulia FÓlfan

Administratie localaSaraiu este una dintre localitatile constantene care a beneficiat de incurajarea si sprijinul Consiliului Judetean Constanta prin programul "Consumam produse romanesti", care presupune infiintarea de solarii in curtile celor mai gospodari locuitori.

Viitorul suna bine pentru locuitorii comunei Vulturu

Octombrie 2011, Dorin Mincu

Administratie localaEdilul Eugen Berbec, ne-a declarat ca un proiect important pentru comunitatea locala din Vulturu este amenajarea unui parc comunal in centrul localitatii.Proiectul pentru acest important loc de agrement a fost depus la Ministerul Mediului insa a fost declarat neeligibil, fapt care l-a ambitionat pe primarul Eugen Berbec sa duca singur la bun sfarsit aceasta lucrare. Se doreste ca in anul 2012, locuitorii comunei sa aiba parte de un nou loc de promenada, de un parc unde cei mici dar si cei mari sa isi poata petrece timpul cat mai frumos cu putinta.

Sedinta Consiliului Local Tortoman

Octombrie 2011, Iulia FÓlfan

Administratie localaEdilul comunei Tortoman, Lucian Chitic a convocat pe data de 16 septembrie la sediul primariei, consilierii locali ai comunei in vederea dezbaterii mai multor puncte de pe ordinea de zi.Pe ordinea de zi s-au aflat mai multe proiecte de interes pentru comunitate, proiecte initiate de primarul comunei.

Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
Tel / fax: 0241810404
Mobil: 0722721771