Sitirile editiei din data de 27 Septembrie, 2011

Inspectoratul scolar Judetean a mai inchis o scoala in comuna Lipnita

Septembrie 2011, Iulia FÓlfan

Administratie localaLa Lipnita, Inspectoratul Scolar Judetean Constanta (ISJ) Constanta a inchis doua scoli, pe cea din satul Gorun anul trecut iar anul acesta pe cea din satul Izvoarele. Aceasta masura drastica nu este vazuta cu ochi buni de edilul sef al comunei, Florin Onescu.

Fotbal Liga aIV a

Septembrie 2011, Bogdan Chirita

SportSeria VEST Rezultate si marcatori Sport Prim Oltina – Steaua Sperantei Silistea 4-4 (2-3) – pentru gazde au marcat: Placinta Gabriel in minutele 37, 59, 72, Placinta Marian in minutul 45, iar pentru oaspeti au marcat: Siminiceanu Daniel in minutele 24, 31, 85, Radu Stefan in minutul 41. La juniori: 0-2. C.S. Carvan Lipnita – Stiinta Poarta Alba  2-2 (0-0) – pentru gazde au marcat: Magureanu Ionut in minutul 85, Rosca Constantin in minutul 88, iar pentru oaspeti au marcat: Miron Constantin in minutul 51, Cristu Catalin in minutul 60.

Fotbal Campionatul Judetean

Septembrie 2011, Bogdan Chirita

SportSeria NORD  Rezultate si marcatori Steaua RTS Cogealac – Sportul Tortoman 4-1 (3-1) – pentru gazde au marcat: Melera Florentin in minutul 4, Petrisi Dorin in minutul 30, Raftu Cristian in minutul 36, Dobrica Mihai in minutul 67, iar pentru oaspeti a marcat Ghita Alex in minutul 8.

Localnicii satului Petrosani s-au trezit cu aparatura electrocasnica arsa

Septembrie 2011, Iulia FÓlfan

SocialConform declaratiilor edilului comunei Deleni Marian Dan, pe data de 20 septembrie o variatie de tensiune a ars in aproape toata localitatea, aparatura din casele oamenilor, aproximativ un numar de 70 de familii inregistrand pagube semnificative.

Locuinte protejate pentru adultii cu dizabilitati

Septembrie 2011, Dorin Mincu

SocialReprezentantii Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) Constanta vor demara lucrarile de construire a zece locuinte protejate, in cadrul proiectului „Locuinte protejate destinate persoanelor adulte cu handicap” din localitatile Topraisar si Negru Voda.

Antonescu, lui Voiculescu: Nu accept sa faceti jocurile lui Traian Basescu!

Septembrie 2011, Dorin Mincu

Politic in sedinta USL de luni, co-presedintele Crin Antonescu l-ar fi acuzat pe liderul PC Dan Voiculescu ca ar face "jocurile" presedintelui Traian Basescu. Presedintele PNL a transmis conservatorilor sa respecte protocolul Uniunii.

Trei zile de mare sarbatoare pentru locuitorii orasului Harsova

Septembrie 2011, Iulia FÓlfan

SocialAdministratia locala a orasului Harsova a organizat, si anul acesta, pe parcursul a trei zile o serie de festivitati si actiuni dedicate „Zilelor Orasului”,  evenimentul ajungand la cea de-a VIII-a editie.

Se da startul celei de-a sasea editii a festivalului Dan Spataru

Septembrie 2011, Adrian Nicărel

CulturaLa sfarsitul acestei saptamani la Medgidia se va desfasura cea de-a VI-a editie a Festivalului International de Muzica Usoara Romaneasca ,,Dan Spataru”. Anul acesta vor participa 22 de concurenti, dintre care 15 din Romania, trei din Republica Moldova, si cate un concurent din Bulgaria, Belarus, Ucraina si Turcia.

Campania "Lets Do It, Romania!" organizata la Cumpana si Tortoman

Septembrie 2011, Iulia FÓlfan

SocialPe data de 24 septembrie a avut loc cea de-a doua editie a  programului „Let's Do It, Romania!”, scopul activitatii fiind, pe de o parte, mobilizarea oamenilor pentru curatarea intregii tari de deseurile din afara oraselor, iar pe de alta parte, educarea si responsabilizarea populatiei cu privire la grija fata de mediul inconjurator.

Persoanele defavorizate din Mangalia in atentia administratiei locale

Septembrie 2011, Adrian Nicărel

SocialPrimaria Municipiului Mangalia, prin Serviciul Public Crese, Asistenta Sociala, Cultura, Sport si Igiena Publica deruleaza in perioada 26 septembrie – 1 octombrie 2011 programul social de distribuire a pachetelor cu alimente pentru nevoiasi.  Peste 2.300 de persoane se incadreaza in prevederile HCL nr.21 din 28.04.2011 privind acordarea unor ajutoare de urgenta constand in alimente pentru pensionarii din municipiu, cu o pensie mai mica de 650 de lei/persoana sau 1.

Primaria comunei Aliman se muta in casa noua

Septembrie 2011, Adrian Nicărel

Administratie localaPentru buna desfasurare a activitatii angajatilor administratiei locale din comuna se doreste ca pana la sfarsitul lunii octombrie toate lucrarile sa fie finalizate iar incepand cu luna noiembrie, sediul sa devina functional.

Lucrari si proiecte importante demarate de Primaria Mircea Voda

Septembrie 2011, Iulia FÓlfan

Administratie localaPrintre proiectele importante ce au prins viata in comuna se numara, programul “Casa Verde” iar ca si lucrari incheiate cu succes, se numara cele de igienizare a tuturor institutiilor de invatamant din comuna Mircea Voda.

Igienizari de nota zece in institutiile de invatamant din Mihai Viteazu

Septembrie 2011, Adrian Nicărel

Administratie localain fiecare an, scolile dar si gradinitele din judetul Constanta intra in lucrari de igienizare, astfel ca si edilul comunei Mihai Viteazu Gheorghe Grameni, a pregatit cele doua scoli si doua gradinite in vederea noului inceput de an scolar.

Programe inedite pentru locuitorii comunei Mircea Voda initiate de administratia locala pe perioada 2011-2016

Septembrie 2011, Iulia FÓlfan

Socialin sedinta ordinara din data de 30 martie 2011, Consiliul Local  s-a intrunit in vederea dezbaterii si aprobarii mai multor proiecte de hotarare, cel mai important fiind cel privind aprobarea “Programului local de dezvoltare socio-economica si de promovare a initiativelor din comuna Mircea Voda”.

Institutiile de invatamant din comuna Aliman pregatite pentru noul an scolar

Septembrie 2011, Dorin Mincu

Administratie localaEdilul sef al comunei Aliman Gheorghe Topalu a bifat ca si lucrari finalizate cu succes, igienizarea scolilor si a gradinitelor de pe raza intregii comune. La Aliman, toate unitatile de invatamant au fost pregatite minutios in vederea primirii celor 525 de elevi si prescolari in clase curate si primitoare.

Lucrari pentru inlocuirea conductei de apa in comuna Oltina

Septembrie 2011, Iulia FÓlfan

Administratie localaConducerea administratiei din Oltina incepe sa investeasca, din resursele bugetului propriu, in proiecte de infrastructura locala, de o saptamana lucrandu-se la reabilitarea retelei de apa a localitatii.

Ulitele de pamant din Lipnita vor fi pietruite

Septembrie 2011, Dorin Mincu

Administratie localaCu sprijinul Consiliului Judetean Constanta (CJC), administratia locala Lipnita a demart un amplu proiect de pietruire a tuturor drumurilor de pamant din comuna. in urma cu trei ani, Consiliul Judetean Constanta (CJC) a demarat un amplu program de reabilitare a drumurilor din localitatile judetului Constanta.

Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
Tel / fax: 0241810404
Mobil: 0722721771