Sitirile editiei din data de 3 Mai, 2011

Mazare a anuntat, imbracat in haine militare si dansand, ca a castigat definitiv un proces cu ANI. Vezi cati bani va primi primarul Constantei

3 Mai 2011, Bogdan Chirita

Administratie localaPrimarul Constantei, Radu Mazare, a anuntat luni, intr-o conferinta de presa la care a venit imbracat in haine militare, ca a castigat un proces cu Agentia Nationala de Integritate, iar aceasta institutie urmeaza sa ii plateasca 5.

Fotbal Campionatul Judetean

3 Mai 2011, Bogdan Chirita

SportSeria Nord Rezultate si marcatori Viitorul Nisipari – Steaua Sperantei  Silistea 1-1 (0-0) – pentru gazde a marcat Nae Ionel in minutul 77 (autogol), iar pentru oaspeti a marcat Neagu Aurica in minutul 65. C.S.S. Medgidia – Viitorul Fantanele 2-6 (2-2) – pentru gazde au marcat: Costea Robert in minutul 35, Cosor Ovidiu in minutul 41, iar pentru oaspeti au marcat: Otelea Andrei in minutele 12, 30, 81, Grigorescu Ilie in minutul 65, Serban Alexandru in minutele 76, 83.

Fotbal Liga a IV a

3 Mai 2011, Bogdan Chirita

SportPlay Out Rezultate si marcatori Aurora 23 August – Danubius Rasova 3-0 – echipa Danubius Rasova s-a retras din campionat. Cariocas Constanta – Carsium Harsova 3-0 – echipa Carisium Harsova s-a retras din campionat.

Pesedistul Titu Neague este noul primar al comunei Baraganu

3 Mai 2011, Dorin Mincu

PoliticCandidatul PSD, Titu Neague (foto), este preferatul alegatorilor din comuna Baraganu, adunand cele mai multe voturi dintre cele numarate pana in prezent.   La numararea a 100 % din voturi, PSD pe locul 1, PNL pe locul 2 si candidatul independent pe locul 3. Prezenta la voturi a fost de 70,22%. Iata si rezultatele finale ale alegerilor de la Baraganu: Titu Neague (PSD)- 685 voturi, Ion Vasilache(independent)- 189, Valentn Barbu PNL-169, Luminita Nicut (PDL)-89 voturi, Ilie Gologan (PNTCD) -16 voturi 

Primarul Nicolae Matei a sarbatorit 1Mai cu locuitorii orasului in Tabara de Copii "Delfin"

3 Mai 2011, Dorin Mincu

Administratie localaMici, bere, oua rosii si multa distractie! Acestea au fost ingredientele celei mai reusite petreceri de 1 Mai organizata la Navodari. Locatia aleasa pentru sarbatoarea nationala a zilei muncii a fost Tabara “Delfin”, aici, pe o scena special amenajata urcand nume importante ale muzicii romanesti.

Mangalia a petrecut la iarba verde

3 Mai 2011, Adrian Nicarel

Administratie localaDuminica, 1 mai 2011, de la ora 12.00 autobuzele si microbuzele au transportat peste 2.500 de cetateni ai municipiului Mangalia dornici de o petrecere deosebita de 1 Mai.  in Campingul statiunii Venus ii asteptau sapte gratare incinse, pe care s-au fript peste 100.

Pe 1 Mai comuna Pestera a fost in mare sarbatoare

3 Mai 2011, Iulia FÓlfan

Administratie localaAdministratia locala a pregatit pentru locuitorii comunei si nu numai, un eveniment cu invitati de top, spectacole cu trupe si solisti alesi pe spranceana. Conform declaratiilor edilului comunei Pestera, Valentin Vrabie cei care au participat pe data de 1 mai la „Zilele Comunei Pestera” au avut parte de distractie la cote maxime.

"Impreuna pentru o sansa reala la educatie"

3 Mai 2011, Iulia FÓlfan

Socialincepand cu luna septembrie, in satul Pietreni va functiona un centru After School pentru un numar de aproximativ 40 de copii defavorizati, cu probleme financiare. Functionarea acestui centru va fi posibila printr-un proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 ”Investeste in Oameni”.

Veteranii sarbatoriti la Medgidia

3 Mai 2011, Iulia FÓlfan

SocialCu ocazia zilei nationale a veteranilor de razboi, serbata pe 29 aprilie, veteranii din Medgidia au fost invitati de primarul municipiului, Marian Iordache sa petreaca aceasta zi asa cum se cuvine. Joi dupa-amiaza, cei 25 de veterani au luat parte la spectacolul pregatit de solistii Casei de Cultura „I. N. Roman”, in cinstea celor care au luptat la cel de-al doilea razboi mondial.  Primarul le-a oferit veteranilor si sotiilor vetranilor diplome de recunostinta, spunandu-le ca meritul lor este deosebit, deoarece au avut capacitatea sa reziste pe front, si sa ajunga la aceasta varsta, la care pot povesti nepotilor multe intamplari din acele vremuri tumultoase.

Ziua comunei Oltina

3 Mai 2011, Adrian Nicarel

Administratie localain a doua zi de Paste, administratia locala din localitate a organizat pentru toti locuitorii comunei si nu numai, Ziua comunei. La eveniment au participat aproximativ 400 de persoane din Oltina cat si din satele invecinate.

Sute de romani au sarbatorit "Izvorul Tamaduirii" la Manastirea Dervent

3 Mai 2011, Iulia FÓlfan

Administratie localaPelerini din intreaga tara au participat in data de 29 aprilie la sarbatoarea ”Izvorului Tamaduirii” de la Manastirea Dervent, unde slujba religioasa a fost sustinuta de IPS Teodosie, arhiepiscopul Tomisului.

Pregatiri de sarbatoare in comuna Lipnita

3 Mai 2011, Dorin Mincu

Administratie localaPe data de 21 mai, Lipnita sarbatoreste atat hramul bisericii Sfintii imparati “Constantin si Elena” cat si ce-a de-a IV a editie a Zilei Comunei. Edilul  Florin Onescu, a declarat pentru ziarul nostru ca serbarea se afla la cea de-a patra editie si ca isi doreste ca acest eveniment sa fie unul cu traditie.

Proiecte importante in comuna Cobadin

3 Mai 2011, Adrian Nicarel

Administratie localaPrintre prioritatile anului 2011 se afla proiectul de asfaltare a strazilor din zona centrala a comunei Cobadin.  Administratia locala  a depus deja un proiect la Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului (MDRT) pentru a primi finantare pentru reabilitarea drumurilor comunale.

Baneasa, sectie externa a Spitalului Clinic de Urgenta Constanta

3 Mai 2011, Dorin Mincu

SocialAdministratia locala a orasului Baneasa, prin sprijinul Consiliului Judetean Constanta, doreste sa transforme o ramura a spitalului desfiintat intr-o sectie de urgenta. “Am facut mai multe adrese atat catre Consiliul Judetean Constanta (CJC) cat si catre Spitalul Constanta cu privire la  transformarea fostului centru intr-o sectie exterioara a Spitalului Clinic Judetean de Urgenta (SCJU) Constanta, dorindu-ne astfel creearea unui centru de primiri urgente, un fel de prelungire a Unitatii de Primiri Urgente din cadrul SCJU”, a declarat edilul din Baneasa Gelu Iordache.

Lucrari de infrastructura continuate in Aliman

3 Mai 2011, Iulia FÓlfan

Administratie localaDupa data de 1 mai vor fi continuate lucrarile de reabilitare si extindere a retelei de alimentare cu apa dar si amenajarea noului sediu al primariei. Gheorghe Topalu, edilul din comuna Aliman, ne-a declarat ca unul din proiectele care se continua in decursul acestui an este finalizarea lucrarilor de reabilitare la reteaua de apa potabila din comuna Aliman.

Targul comunal de la Lumina si-a deschis portile

3 Mai 2011, Iulia FÓlfan

Administratie localaPe data de 30 aprilie, administratia locala din localitate a oficiat deschiderea targului cu vanzare de produse, eveniment ce a adus bucurie printre localnici. Primaria si-a propus prin deschiderea acestui targ sa vina atat in sprijinul intreprinzatorilor si comerciantilor cat si a persoanelor ce doresc sa vanda produse in cadrul targului, acestia nefiind nevoiti sa plateasca vreo taxa.

Hramul Bisericii "Sfantul Gheorghe" din Adamclisi

3 Mai 2011, Iulia FÓlfan

Administratie localaAdministratia locala a comunei Adamclisi a organizat, in cursul zilei de marti, hramul Bisericii „Sfantul Gheorghe”. Hramul bisericii are loc in fiecare an in ziua de 23 aprilie, ziua Sfantului sub patronatul caruia se afla lacasul de cult, vechi de aproape 100 de ani.

Comuna Mircea Voda va imbraca straie de sarbatoare

3 Mai 2011, Dorin Mincu

Administratie localaPe 21 mai, la Mircea Voda vor avea loc Zilele Comunei, iar administratia locala pregateste pentru acest eveniment, o serie de manifestatii.  Sarbatoarea va debuta pe data de 21 mai cu hramul bisericii ortodoxe Sfintii imparati ”Constantin si Elena” din localitate.

Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
Tel / fax: 0241810404
Mobil: 0722721771