Sitirile editiei din data de 2 Martie, 2007

REACTORUL 2 VA FI REPORNIT PE 25 APRILIE

Martie 2007, Bogdan Chirita

Actualitate In data de 22 februarie a.c, Societatea Nuclearelectricardquo; a finalizat incarcarea Reactorului 2 al Centralei Nucleare Electrice de la Cernavoda cu 100 de tone de combustibil nuclear, incheindu-se astfel pana la sfarsitul lunii alimentarea cu apa grea a unitatii.

PROIECTE DE VIITOR APROBATE IN SEDINTA DE CONSILIU DE LA CERNAVODA

Martie 2007, Bogdan Chirita

Administratie localaIn data de 26 februarie 2007, in sala de conferinte a Primariei, a avut loc sedinta ordinara a Consiliului Local din Cernavoda, in cadrul careia au fost dezbatute 26 de proiecte de hotarare initiate de primarul orasului Gheorghe Hansa.

OPERATORII DE LA CNE SUNT IN GREVA

Martie 2007, Bogdan Chirita

Actualitate Operatorii de la Centrala Nucleara Electrica din Cernavoda sunt in greva. Aceasta situatie va continua daca nu vor fi rezolvate cererile cu privire la majorarea salariilor cu 30 % in intalnirea cu administratia, ce va avea loc pe data de 1 martie.

IN CERNAVODA NU VOR MAI FI GARDURI IN JURUL BLOCURILOR

Martie 2007, Bogdan Chirita

Actualitate Saptamana trecuta Primaria Cernavoda a inceput o actiune de demolare a gardurilor din jurul blocurilor. Aceasta initiativa are ca scop schimbarea edilitare a orasului. Gardurile din tabla sau sarma ghimpata vor fi inlocuite cu unele foarte moderne, ce vor atinge un metru inaltime.

Raportul administratiei publice locale Medgidia prezentat in sedinta Consiliului Local

Martie 2007, Bogdan Chirita

Administratie localaSaptamana trecuta, in sala de consiliu a primariei, s-a desfasurat sedinta consiliului local din luna februarie. Primarul Dumitru Moinescu, a propus consilierilor locali aprobarea mai multor proiecte de hotarari de interes pentru comunitate .Consilierii locali au aprobat documentatiile tehnico economice constand in expertiza si audit energetic, certificat energetic si studiu de fezabilitate pentru reabilitarea termica a 10 blocuri de locuinte din Medgidia.

Primaria Medgidia ii sarbatoreste pe cei care au implinit 50 de ani de casatorie

Martie 2007, Bogdan Chirita

Administratie localaPrimaria Medgidia ii sarbatoreste pe cei care au implinit 50 de ani de casatorieIn sala de protocol a Primariei, primarul Dumitru Moinescu s-a intalnit saptamana trecuta cu 15 familii care au implinit recent 50 de ani de casatorie.

Adriana Olteanu are nevoie de noi !

Martie 2007, Bogdan Chirita

ActualitateAdriana Olteanu are nevoie de noi ! Multi dintre dumneavoastra va aduceti aminte ca in urma cu 3 ani, Primaria Medgidia initia campania de solidaritate cu Adriana Olteanu, o tanara de 20 de ani care ramasese paralizata in urma unei simple operatii de apendicita.

Petele se pot scoate si cu politia

Martie 2007, Bogdan Chirita

Social Asta s-a intamplat in municipiul Medgidia in dimineata zilei de 27 februarie dupa ce lucratorii politiei locale au facut mai multe descinderi in cartierul de rromi Poligonul Viilor.

Reabilitarea bazinului de inot aflat pe lista cu investitii a administratiei Medgidia. Parc de distractii Paintball la Medgidia

Martie 2007, Bogdan Chirita

Sport Una dintre investitiile Primariei municipiului Medgidia pentru anul 2007 este reabilitarea bazinului de inot din cadrul Complexului sportiv Iftimie Ilisei. Acesta a fost construit in perioada 1978 1982 si are o suprafata de 3.

Comuna Poarta Alba se pregateste de Sarbatorile Pascale

Martie 2007, Bogdan Chirita

Administratie locala La fel ca mai toate localitatile comuna Poarta Alba a inceput curatenia de primavara pentru a intampina cum se cuvine Sarbatorile Pascale. Igienizarea a inceput de la 1 martie si va tine o luna de zile.

Dam, dar si primim!

Martie 2007, Bogdan Chirita

Administratie localaComuna Tortomanu in curatenie in prag de primavara La inceputul acestei luni primaria Tortomanu a inceput curatenia de primavara. in aceasta conjunctura s-a inceput igienizarea domeniului public si privat.

Speranta moare ultima!

Martie 2007, Bogdan Chirita

SocialSperanta moare ultima! in urma cu cateva zile primarul comunei Pestera, Ion Cosor a reusit sa obtina aprobare de la ADS pentru preluarea a 1200 de hectare de pamant de la fostele intreprinderi agricole de stat.

MINISTERUL MEDIULUI SI GOSPODARIRII APELOR NU PLATESTE PENALITATI CATRE "ALBURNUS MAIOR" PENTRU NEFURNIZARE DE DATE PUBLICE

Martie 2007, Bogdan Chirita

ActualitateAgentia pentru protectia mediului Alba a primit in anul 2005 o solicitare din partea organizatiei nonguvernamentale Alburnus Maior, care viza furnizarea unor informatii, printre care si Licenta de explorare nr.

EDILII COMUNEI CRUCEA CONTRIBUIE SUBSTANTIAL LA DEZVOLTAREA SPORTULUI

Martie 2007, Bogdan Chirita

Sportin fiecare an in judetul Constanta are loc un eveniment sportiv care se numeste Cupa Consiliului Judetean. Acest eveniment implica mai multre comunitati mici intrr-o competitie sportiva la fotbal si handbal.

Noi pe unde trecemů

Martie 2007, Bogdan Chirita

Reportaje Odata cu integrarea comunei Saligny in Uniunea Europeana apar, normal, si problemele cu care se confrunta atat locuitorii cat si administratia locala. Una dintre aceste probleme o constituie interzicerea accesului carutelor si a animalelor pe DN22C.

Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
Tel / fax: 0241810404
Mobil: 0722721771