Sitirile editiei din data de 5 Decembrie, 2009

Baza sportiva moderna inaugurata la Cuza Voda

5 Decembrie 2009, Ghiulseren Abduraman

Administratie localaLocuitorii comunei Cuza-Voda au fost in sarbatoare vineri, 4 decembrie la inaugurarea unei baze sportive moderne aflata in incinta scolii din localitate. Vicepresedintele Consiliului Judetean Cristian Darie a fost prezent la evenimentul de inaugurare a bazei sportive din comuna.

De Mos Nicolae ne alegem presedintele

5 Decembrie 2009, Bogdan Chirita

Administratie localaCei doi candidati ramasi in cursa finala, Traian Basescu (PD-L) si Mircea Geoana (PSD) s-au confruntat joi seara intr-o dezbatere la Palatul Parlamentului. Fiecare a lansat acuzatii dure la adresa adversarului in incercarea de a castiga voturile electoratului.

Drumul Medgidia-Ciocarlia este reabilitat de Consiliul Judetean Constanta

5 Decembrie 2009, Ghiulseren Abduraman

Administratie localaNicusor Constantinescu si-a respectat promisiunea facuta medgidienilorRegia Autonoma Judeteana de Drumuri si Poduri Constanta a demarat lucrari de reabilitare a drumului judetean 381 Medgidia - Ciocarlia drum care asigura legatura intre muncipiul Medgidia si statiunile din sudul litoralului.

Teren de sport multifunctional inaugurat in Tortoman

5 Decembrie 2009, Ghiulseren Abduraman

Administratie localaMiercuri 2 decembrie a avut loc inaugurarea unui teren de sport multifunctional in comuna Tortoman. Investitia se ridica la 150.000 de lei, si a fost finantata de Consiliului Judetean Constanta (CJC), prin programul de reabilitare a infrastructurii scolare.

Proiecte locale in comuna Crucea

5 Decembrie 2009, Ghiulseren Abduraman

Administratie localaAdministratia locala din Crucea asteapta rezultatul eforturilor pentru depunerea unui proiect integrat de maxima importanta pentru dezvoltarea comunei. Autoritatile locale au depus un proiect pe masura 3.

Primaria Pantelimon ofera cadouri de Craciun

5 Decembrie 2009, Ghiulseren Abduraman

Administratie localaSarbatoarea Craciunului va fi marcata si de aceasta data de catre conducerea Primariei Pantelimon. in acest sens, primarul Vasile Neicu a pus la punct un program special ce va fi dus la capat in perioada sarbatorilor de iarna.

Caminul cultural si gradinita din comuna Ciobanu, reabilitate de CJC

5 Decembrie 2009, Ghiulseren Abduraman

Administratie localaLucrarile de reabilitare a celor doua obiective au fost demarate in urma cu doua saptamani si vor fi finalizate cel mai probabil in ianuarie 2010. Pana in prezent a fost finalizat acoperisul asezamantului cultural din localitate.

Inaugurarea drumului Silistea-Tepes Voda-IAS-DN2A

5 Decembrie 2009, Ghiulseren Abduraman

Administratie localaPrimaria Silistea inaugureaza sambata, 5 decembrie drumul judetean 224 ce face legatura intre satele Silistea-Tepes Voda-IAS-DN2A. Principalii beneficiarii ai acestui proiect vor fi cetatenii comunei Silistea si cei care tranziteaza localitatea.

Botez al orfanilor, la Cumpana

5 Decembrie 2009, Ghiulseren Abduraman

SocialCu prilejul praznuirii "Sfantului Andrei", la Cumpana au fost botezati, trei copii, doua fete si un baiat, aflati in prezent in asistenta maternala. Evenimentul a fost organizat de catre Primaria Cumpana, in colaborare cu Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Constanta.

Coroane de flori, la Monumentul Eroilor

5 Decembrie 2009, Ghiulseren Abduraman

CulturaZiua Nationala a Romaniei a fost sarbatorita si la Cumpana, unde autoritatile locale au organizat un amplu program. La implinirea a 91 de ani de la infaptuirea Marii Uniri de la 1 Decembrie 1918, Primaria Cumpana a invitat toti locuitorii din comuna, sa participe la manifestarile dedicate acestui moment important.

Viiturul Vulturu a obtinut primul punct din campionat!

5 Decembrie 2009, Bogdan Chirita

SportMeciurile din ultima etapa a acestui tur au produs si surprize placute, echipa gazda Viitorul Vulturu a obtinut primul punct din acest campionat in pe teren propriu in dauna celor de la Viitorul Tirgusor 3-3, iar Vointa Valu lui Traian s-a impiedicat in deplasare la Mihai Viteazu, scorul final fiind 2-2.

Pasunea din Topalu poate fi folosita gratuit de crescatorii de bovine si ovine

5 Decembrie 2009, Ghiulseren Abduraman

Administratie localaPrimarul Gheorghe Murat a declarat ca in aceasta perioada se realizeaza lucrari de intretinere a pasunei din comuna cu utilaje agricole ce apartin primariei. Scopul acestei actiuni reprezinta stimularea crescatorilor de vaci cu lapte.

Programul "Casa Verde" va fi aplicat in comuna Saraiu

5 Decembrie 2009, Ghiulseren Abduraman

Administratie localaAdministratia locala a primit vestea aprobarii proiectului depus la Administratia Fondului de Mediu pentru finantarea programului &Casa Verde”. Primarul Vasile Bajan a declarat ca incepand cu aceasta saptamana va demara procedura de achizitie.

La Hirsova va incepe campania de impadurire

5 Decembrie 2009, Ghiulseren Abduraman

Administratie localaAdministratia Fondului de Mediu a aprobat proiectul de impadurire depus de administratia locala din Hirsova. Impadurirea se va face pe o suprafata de 185,5 ha si va avea o valoare de 4.787.836 lei din care contributia proprie in lei este 0 si in manopera de 957.

RAJA Constanta nu va mari tarifele la apa potabila in Medgidia

5 Decembrie 2009, Redactia

Administratie localaComunicat de presa al SC RAJA SAPe ultima suta de metri de campanie, disperarea reprezentantilor unui partid politic atinge cote alarmante. Frica aparuta din posibilitatea certa de pierdere a alegerilor, duce unii politicieni la gesturi disperate, in care toate regulile bunului simt si cele de fairplay sunt incalcate grosolan, prin minciuni grotesti ce transfera o lupta politica, ce ar fi trebuit sa fie dreapta, intr-o campanie josnica fara valoare morala.

Mos Nicolae ofera cadouri copiilor din Nicolae Balcescu

5 Decembrie 2009, Ghiulseren Abduraman

Administratie localaAn de an, in noaptea de 5 spre 6 Decembrie copiii il asteapta cu emotie si bucurie in suflet pe Mos Nicolae, care aduce cadouri atat pentru cei mici, cat si pentru cei mari. Primarul comunei Nicolae Balcescu, Viorel Balan impreuna cu fundatia &Elcomex pentru tine” a daruit cadouri de Mos Nicolae tuturor copiilor din comuna.

Locuitorii comunei Horia au primit zahar si faina de la UE

5 Decembrie 2009, Ghiulseren Abduraman

Administratie localaPeste 200 de locuitori ai comunei Horia au primit ajutoare umanitare, constand in zahar si faina, acordate Romaniei de catre Uniunea Europeana. Primarul comunei Horia, Vasilica Matei , a anuntat ca aceste ajutoare au fost primite de 236 de locuitori ai comunei.

Caminul cultural din Girliciu a intrat in reabilitare

5 Decembrie 2009, Ghiulseren Abduraman

Administratie localaCaminul Cultural din localitatea Girliciu este modernizat de Consiliul Judetean Constanta. Primarul comunei, Constantin Cimpoiasu a declarat ca executarea lucrarilor de reparatii erau necesare deoarece conditiile in care se desfasurau activitatile culturale erau dificile.

Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
Tel / fax: 0241810404
Mobil: 0722721771