Sitirile editiei din data de 15 Decembrie, 2006

A mai trecut un an...

15 Decembrie 2006, Bogdan Chirita

Administratie localaUn an in careMedgidia a devenit un oras cautat de investitori.Am avut concurenta, deci preturi mai mici.Copiii nostri invata in conditii civilizate.Am devenit mai generosi cu cei in nevoie si mai cunoscuti in Europa.

Politia comunitara Medgidia la raport!

15 Decembrie 2006, Bogdan Chirita

Administratie localain luna noiembrie agentii comunitari au aplicat 36 de amenzi contraventionale pentru tulburarea ordinii si linistii publice si incalcari ale consiliului local ca parcarea neautorizata a autovehiculelor de mare tonaj, nerespectarea normelor privind curatenia orasului, nerespectarea limitei de tonaj.

Persoanele de etnie roma, mai informate !

15 Decembrie 2006, Bogdan Chirita

Administratie localaVineri 8 decembrie, Primaria muncipiului Medgidia in colaborare cu Agentia locala pentru ocuparea fortei de munca, au organizat caravana ocuparii pentru persoanele de etnie roma. Rromii din Medgidia si satele limitrofe au fost invitati sa afle mai multe despre locurile de munca vacante, cursurile de calificare de care pot sa beneficieze prin Agentia locala.

Oraselul de vis

15 Decembrie 2006, Bogdan Chirita

Administratie localaPrimaria municipiului Medgidia, Consiliul copiilor si scolile generale din Medgidia, au inaugurat la sfarsitul saptamanii trecute in Piateta Decebal, Oraselul copiilor. Copiii din fiecare scoala generala si-au ales cate o zona din acest spatiu pe care o au amenajat-o in diverse culori cu globuri, luminite si figurine specifice anotimpului si sarbatorilor de Craciun.

Inca 10 blocuri de locuinte din Medgidia se pregatesc pentru reabilitare termica

15 Decembrie 2006, Bogdan Chirita

Socialin municipiul Medgidia, un numar semnificativ de cladiri sunt construite in perioada 1950 1985 unele dintre ele suferind probleme structurale majore, provocand disconfort. Izolatia termica necorespunzatoare, infrastructura interna si externa prost intretinuta, conduc la pierderi mari ale energiei termice si ca urmare, costuri ridicate pentru veniturile proprietarilor apartamentelor.

TUBERCULOZA, IN ATENTIA SPECIALISTILOR DIN CAPITALA

15 Decembrie 2006, Bogdan Chirita

SocialTuberculoza este un microb ce isi gaseste cele mai bune conditii de viata in plamini, inmultindu-se si facand ca boala sa apara si la alte organe cum ar fi oase, rinichi, creier. Asa cum odata tuberculoza era considerata fiind "boala saraciei" ea a avansat foarte mult, putand infecta pe orcine.

MOS CRACIUN EXISTA SI DE ACEASTA DATA PENTRU COPIII NEVOIASI DIN CERNAVODA

15 Decembrie 2006, Bogdan Chirita

Administratie locala Primaria Cernavoda impreuna cu Asociatia pentru Dezvoltarea Aptitudinilor si Personalitatii Tinerilor, au organizat a treia editie a campaniei Fii alaturi de Mos Craciunrdquo;. Aceasta are ca scop strangerea de donatii ce constau in haine, produse alimentare, bani, destinate in intregime copiilor din Cernavoda ce provin din familii cu venituri mici.

DESEURILE RADIOACTIVE PROVENITE DE LA CENTRALA NUCLEARELECTRICA DE LA CERNAVODA VOR FI DEPOZITATE LA SALIGNY

15 Decembrie 2006, Bogdan Chirita

ActualitateDeseurile mediu si slab radioactive ce provin de la Centrala Nuclearelectrica de la Cernavoda, vor fi depozitate intr-un depozit ce urmeaza sa fie fie construit in apropierea localitatii Sligny. La aceasta decizie s-a ajuns datoeita faptului ca din punct de vedere a structurii terenului, seismologic si hidrologic, Dobrogea este considerata ca fiind cea mai stabila zona din tara.

ACTIVITATEA PRIMARIEI IN ORASUL CERNAVODA CONTINUA

15 Decembrie 2006, Bogdan Chirita

Administratie localaPrimaria orasului Cernavoda demonstreaza inca o data ca ceea ce isi pun in gand sa faca, si cea ce promit se realizeaza cu pasi destul de mari. Inca de la inceputul lunii decembrie au avut loc lucrari de amenajare a mai multor parcari precum si a trotuarelor.

DREPTUL LA REPLICA - FUNTATIA TUNA

15 Decembrie 2006, Bogdan Chirita

ActualitateStimate Domnule Director,In referatul aparut pe internet la adresa: http://www.graiuldobrogei.ro/ si in ziarul editat de dvs. a aparut articolul cu titlul Tuna lupta pentru instaurarea califatului turc”, articol semnat de Sebastian TARCEA, Mihai Razvan ROTARU.

Sedinta de Colsiliul Local Medgidia

15 Decembrie 2006, Bogdan Chirita

Administratie localaConsiliul local Medgdia se va intruni in data de 21 decembrie pentru a dezbate urmatoarele proiecte de hotarari initiate de primarul municipiului Dumitru Moinescu:61607;aprobarea numirii doamnei Girip Maria, in functia de director al Colegiul Tehnic Nicolae Titulescurdquo;61607;aprobarea rectificarii bugetului de venituri si cheltuieli al Consiliului Local al municipiului Medgidia pe anul 2006, 61607;aprobarea rectificarii bugetului pe anul 2006 Directiei de Gospodarire Comunala a municipiului Medgidia,61607;aprobarea modificarii organigramei Directiei Administrarea Domeniului Public si Privat Medgidia,61607;aprobarea Regulamentului de organizare si functionare a Serviciului Drumuri din cadrul D.

Centrul pentru batrinii cu dizabilitati de la Poarta Alba, ianugurat de prinsul Dimitrie Sturdza

15 Decembrie 2006, Bogdan Chirita

SocialVechiul camin situat in imediata apropiere a Penitenciarului din Poarta Alba, dat in folosinta inca din anii 50, insa lasat de izbeliste de autoritatile vremii. Cele citeva zeci de persoane virstnice locuiau in incaperi inghesuite, situate intr-o cladire cu un aer deplorabil si lipsita de orice urma care ar fi putut sa le faca trecerea timpului cit mai placuta.

Comertul electronic

15 Decembrie 2006, Bogdan Chirita

Interviuri cum poti cumpara de pe Internet mult mai ieftin decat din magazine platind la livrare- Dezvoltarea fara precedent din ultimele doua decenii a tehnologiilor informationale determinate de necesitatea stocarii si a transmiterii rapide a informatiilor cu cele mai mici costuri, a revolutionat comertul global, comertul direct sau cu amanuntul, redefinind principiile clasice ale marketingului.

PRESEDINTELE TRAIAN BASESCU A INSPECTAT LUCRARILE DE TESTARE DE LA REACTORUL 2

15 Decembrie 2006, Bogdan Chirita

Actualitate Presedintele Romaniei Traian Besescu, a vizitat in data de 12 decembrie 2006 Centrala Nuclearelectrica de la Cernavoda, pentru a vedea chiar cu ochii domniei sale cum decurg testele de la reactorul 2.

Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
Tel / fax: 0241810404
Mobil: 0722721771