Administrație locală

Proiect de hotărâre pentru asfaltarea a 3,6 kilometri de drumuri în Fântânele

Consiliul Local Fântânele se va reuni pe data de 31 august, începând cu ora 13.00, în ședință ordinară la sediul Primăriei comunei Fântânele, strada Basarabia nr.85. Pentru consultare, materialele de ședință/proiectele de hotărâre se regăsesc la avizierul de la sediul Primăriei comunei Fântânele sau pe pagina de pagina de internet https://primariafantanelect.ro.
Consilierii locali se vor întâlni pentru a dezbate și aproba cele șapte proiecte de hotăâre de pe ordinea de zi, inițiate de primarul Ion Adrian Roșu. 
1. Proiect de hotărâre pentru aprobarea Strategiei de dezvoltare locală a Comunei Fântânele, județul Constanța, pentru perioada 2021 – 2027, nr. 108/08.07.2021.
2. Proiect de hotărâre privind privind aprobarea Nomenclatorului stradal al Comunei Fântânele, județul Constanța, nr. 113/09.07.2021.
3. Proiect de hotărâre privind aprobarea amplasării unor indicatoare de circulatie şi a montării unor limitatoare de viteză în zonele cu potenţial ridicat de circulaţie rutieră şi pietonală de pe raza comunei Fântânele, județul Constanța nr.118/09.07.2021.
4. Proiect de hotărâre privind aprobarea închirierii prin licitaţie publică a unui spațiu, pentru desfășurarea de activități de către o farmacie  în cadrul clădirii Dispensarului uman, situat pe str. Basarabia nr. 101 B, Comuna Fântânele, jud. Constanța, nr.128/12.08.2021.
5. Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli al Clubului Sportiv ”Viitorul Fântânele” pe anul 2021, nr.133/16.08.2021.
6. Proiect de hotărâre privind rectificarea de bugetului de venituri și cheltuieli al comunei Fântânele, județul Constanța pe anul 2021, nr.136/18.08.2021.
7. Proiect de hotărâre cu privire la aprobarea Raportului semestrial privind activitatea asistenților personali, conform  Legii 448/2006, pentru semestrul I al anului 2021 nr.139/20.08.2021.
Ordinea de zi va fi suplimentată cu încă un proiect de hotărâre
Primarul Ion Adrian Roșu va supune atenției consilierilor locali încă un proiect de hotărâre privind asfaltarea a 3,6 kilometri de drumuri comunale. 
„În urma discuțiilor cu reprezentanții Guvernului, cu privire la lansarea Planului Național de Investiții Anghel Saligny, am luat decizia de a introduce pe ordinea de zi aprobarea depunerii cererii de finanțare pentru modernizarea a 3.6 kilometri de drumuri, astfel comuna va avea drumuri asfaltate în proporție de 100%”, a precizat primarul.
Centru Medical în Fântânele
Autoritățile au în plan modernizarea comunei pas cu pas și în acest sens au depus o cerere de finanțare la Compania Națională de Investiții pentru realizarea obiectivului Centrul Medical Funcțional. Instituția medicală va oferi locuitorilor șase cabinete medicale, un cabinet stomatologic, farmacie. Clădirea va avea în componență și vestiare, grupuri sanitare, birou pentru medici, sală de așteptare și hol de acces. 
Instituțiile de învățământ pregătite pentru noul an școlar 
În această perioadă se execută lucrări de reparații și igienizare la școala și grădinița din localitate. La școală se va înlocui mobilierul deteriorat iar grădinița va fi dotată cu mobilier nou. 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*