Administrație locală

Fonduri guvernamentale pentru cadastrarea terenurilor din Negru Vodă

Primăria orașului Negru Vodă se află printre cele 2.371 de unități administrativ-teritoriale care au accesat finanțarea de 380 de milioane de lei pentru cadastrare sectorială la nivelul țării, pusă la dispoziție de Ministerul Dezvoltării și Lucrărilor Publice prin Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară.
Primarul orașului Negru Vodă, Petre Urziceanu a semnat contractul pentru finanţare în cadrul Programului naţional de cadastru şi carte funciară a lucrărilor de înregistrare sistematică iniţiate de unităţi administrativ-teritoriale pentru sectoare cadastrale.
Primăriei Negru Vodă i-a fost alocată suma de 160.000 de lei reprezentând credite de angajament (limita maximă în care UAT poate încheia contracte de prestări servicii). După stabilirea sectoarelor cadastrale se vor încheia contracte de achiziţie publică pentru realizarea cadastrului. Banii trebuie cheltuiți până la sfârșitul anului 2022.
„Prin programul de cadastrare sectorială am primit suma de 160.000 de lei, din care pot fi cadastrate anumite sectoare ce vor fi stabilite împreună cu Oficiul de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Constanţa. Finanţarea a fost binevenită pentru orașul nostru, pentru că fără cadastru, nu mai poţi să accezi la tot felul de oportunităţi de finanţare, inclusiv pe fonduri europene”, a precizat primarul Petre Urziceanu.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*