Administrație locală

Parcul auto al S.C. Ciobănașul Edilitar S.R.L. s-a mărit

S.C. Ciobănașul Edilitar S.R.L este implicată în proiectul privind introducerea rețelei de canalizare din comuna Ciobanu, proiect realizat de către RAJA S.A. cu fonduri europene. Pentru a putea efectua lucrările cu promptitudine a fost achiziționat un nou utilaj.
„Având în vedere că societatea este implicată în realizarea acestui proiect de mare anvergură s-a decis în ședință de Consiliu Local  achiziționarea a trei buldoexcavatoare, în sistem leasing. Am reușit să obținem finanțare și a fost achiziționat un utilaj. După calculele noastre, acesta va fi achitat într-un an de zile. Ne dorim achiziționarea a încă unui utilaj de acest gen, astfel vom crea noi locuri de muncă dar vom scurta și timpul de realizare a lucrărilor în care societatea este implicată”, a precizat primarul Tudorel Gurgu.
În momentul de față, parcul auto al S.C. Ciobănașul Edilitar S.R.L. are în dotare două tractoare, trei buldoexcavatoare, un autogreder și un utilaj pe șenile de 20 de tone.
Noul buldoexcavator este modelul 570 T Case și deja a intrat în posesia societății. 
„Având aceste utilaje în dotare, suntem pregătiți să intervenim pe perioada iernii, în cazul în care va fi nevoie de deszăpezire; dar și pentru a efectua lucrări de pietruire a drumurilor, săpături pentru introducerea rețelelor de canalizare, apă, gaz”, a mai precizat primarul Tudorel Gurgu. 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*