Comuna Nicolae Bălcescu va fi racordată la sistemul de alimentare cu gaze

August 2020, Lacramioara Chirita

Administratie locala

După ce a fost finalizată licitația privind înființarea distribuției de gaze, autoritățile locale au primit încă o veste bună. Societatea Națională de Transport Gaze Naturale „TRANSGAZ” S.A. a  transmis Primăriei Nicolae Bălcescu AVIZUL DE PRINCIPIU și soluția tehnică, pentru racordarea comunei Nicolae Bălcescu la sistemul de alimentare cu gaze.
Pe 13 august, Primăria Nicolae Bălcescu a primit din partea Societății Naționale de Transport Gaze Naturale „TRANSGAZ” S.A. –  AVIZUL DE PRINCIPIU și soluția tehnică, pentru racordarea comunei Nicolae Bălcescu la sistemul de alimentare cu gaze.
Soluția tehnică prevede racordarea la ST în conducta de înaltă presiune Isaccea - Negru Vodă, cu amplasarea unei Stații de Reglare și Măsurare (SRM) la intrarea în comuna Nicolae Bălcescu.
Primăria Nicolae Bălcescu a încheiat deja licitația pentru „Înființarea Distribuției de Gaze Naturale Presiune Medie în comuna Nicolae Bălcescu, județul Constanța”, urmează semnarea contractului.
„S-au făcut pași importanți pentru realizarea acestei investiții. Urmează semnarea contractului cu câștigătorul licitației serviciului de distribuție gaze naturale. Pentru racordarea la ST, acesta va solicita la Transgaz avizul tehnic de racordare. Nu sunt doar vorbe, sunt fapte ce reies din documentele publicate pe pagina mea de socializare. După cum vedeți oameni buni, eu nu va mint! Alții o fac disperați pentru că își dau seama că oamenii acestei comune au deschis ochii și au văzut lucrurile bune care s-au făcut și care se vor face în Nicolae Bălcescu și Dorobanțu. 
Cei care vă mint și vă spun că acest proiect nu este real nu își doresc decât să eșueze toate proiectele acestei comune, iar oamenii să trăiască în sărăcie și în condiții mizerabile.  Eu v-am vorbit tot timpul sincer și m-am ținut de cuvânt. Proiectul de alimentare cu gaze naturale al comunei este REAL, acordul de racordare gratuită a gospodăriilor este REAL, singurii rupți de realitate sunt cei care vă spun contrariul și vă mint. Cu Dumnezeu înainte, alături de fiecare cetățean și de echipa mea de consilieri PSD vom dezvolta și moderniza comuna noastră dragă!”, a transmis primarul, Dumitru Timofte.
Prin realizarea investiției se creează premisele pentru crearea de noi locuri de muncă prin atragerea investitorilor aflați în căutarea unor locații cu taxe și impozite moderate și cu acces la utilități.
Racordarea la rețeaua de gaze naturale oferă beneficiarilor avantaje reale, deoarece gazele naturale sunt un combustibil mai ieftin comparativ cu alți combustibili, reprezintă o sursă energetică eficientă, sigură, comodă, nu produce reziduri, fiind un combustibil curat, nepoluant și elimină grija procurării și transportării lemnelor sau a obișnuitei butelii.

Articole din editia din data de August 2020

 • Investiții în derulare în comuna Amzacea

  Administratie locala
 • Raportul de activitate al primarului Niculae Stan

  Administratie locala
 • Sistemul de alimentare cu energie electrică din comuna Dobromir va fi reabilitat

  Administratie locala
 • Fonduri guvernamentale pentru asfaltarea străzilor din zona Tabără Faclia

  Administratie locala
 • Proiecte pentru dezvoltarea comunei Ion Corvin

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • Infrastructura educațională în atenția primarului Tudorel Gurgu

  Administratie locala
 • Primăria Albești vrea să modernizeze drumurile din comună

  Administratie locala
 • Planuri pentru înființarea sistemului de distribuție a gazelor naturale în Cerchezu

  Administratie locala
 • Planuri pentru înființarea sistemului de distribuție a gazelor naturale în Cerchezu

  Administratie locala
 • Primăria Saligny a solicitat fonduri guvernametale pentru dezvoltarea comunei

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771