Administrație locală

Înființare parc în localitatea Dumbrăveni

Autoritățile locale vor finaliza lucrările de amenajare a unui parc în localitatea Dumbrăveni. Spațiul de agrement este destinat atât adulților cât și copiilor. Investiția se realizează cu fonduri de la bugetul local.
Proiectul privind înființarea parcului a fost început încă de anul trecut, când autoritățile au realizat proiectul tehnic. 
„În acest moment suntem foarte aproape de finalizarea lucrărilor. Parcul a fost amenajat pe o suprafață de 2166 metri pătrați”, a declarat Stelian Clinciu, primarul comunei.
Conform proiectului tehnic, spațiul de agrement are un loc de joacă pentru copii cu groapă de nisip dar și un foișor pentru adulți. De asemenea  s-au construit alei pietonale placate cu pavaj, s-a montat mobilier urban (bănci și coșuri de gunoi), s-a plantat gazon, arbori și arbuști, dar s-au montat și stâlpi de iluminat. Acesta a fost împrejmuit cu gard din plasă bordurată zincată, iar pe latura dinspre șoseaua principală a fost construit un gard cu fundație și montate panouri din fier forjat. 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*