Administrație locală

Lucrări de forare a puțului din localitatea Bărăganu

Investiția privind alimentarea cu apă a localității Bărăganu și reabilitarea rețelei de apă din Lanurile se realizează cu fonduri de la Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației, obținute prin Programul Național de Dezvoltare Locală.
Primarul comunei, Magdalena Neague ne-a informat că în această perioadă se forează puțul din localitatea Bărăganu. Conform declarațiilor constructorului, puțul a fost forat la 200 de metri adâncime, dar forarea continuă pentru a găsi apă de calitate și  cu debit.  Puțul din localitatea Lanurile se află la adâncimea de 235 metri. După finalizarea lucrărilor de forare vor fi construite căminele de apă.
“Modernizarea sistemului de alimentare cu apă este o investiție mult așteptată de locuitorii comunei. Urmărim executarea lucrărilor, ne dorim ca acestea să fie de calitate pentru a nu avea problem cu rețelele pe viitor”, a precizat edilul Magdalena Neague.
Lucrările privind modernizarea rețelelor de apă din cele două sate presupun forarea puțurilor, construirea căminelor de apă dar și branșarea rețelelor la conducta principală. Aminitim că rețelele de apă au fost deja introduse.
După finalizarea acestei investiţii, 2000 de locuitori ai comunei Bărăganu vor beneficia de serviciul de alimentare cu apă potabilă.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*