Pași importanți pentru realizarea investițiilor în Bărăganu

Februarie 2019, Lăcrămioara Chiriță

Administratie locala

Pe agenda de lucru pentru acest an, a edilului Magdalena Neague se află mai multe proiecte. Unul dintre ele, însă este prioritar. Este vorba despre construirea unei sălii de sport în localitatea Bărăganu și pentru realizarea investiției, administrația locală a solicitat finanțare de la Compania Națională de Investiții (CNI).
Proiectul privind construirea unei săli de sport pentru elevii din comuna Bărăganu reprezintă una dintre prioritățile administrației locale. Realizarea acestei investiții este o necesitate pentru elevii comunei, având în vedere că, în prezent, aceștia își desfășoară orele de educație fizică în incinta căminului cultural.
aEste un proiect dedicat elevilor prin care urmărim crearea unor condiţii mai bune pentru desfășurarea orelor de educație fizică. Este un proiect de suflet, pe care doresc să îl realizez și de aceea luna aceasta am depus o cerere de finanțare la Compania Națională de Investiții. Sperăm ca în urma evaluării, să obținem finanțarea și să demarăm construirea sălii de sporta, a precizat primarul, Magdalena Neague.
Sala de sport va fi construită în curtea Şcolii aEmil Gârleanua cu clasele I-VIII din localitatea Bărăganu. Cei peste 200 de elevi ce învaţă în cadrul acestei unităţi şcolare, elevi atât din localitatea Bărăganu cât şi din Lanurile, vor beneficia de această sală. Aici, elevii vor putea desfăşura orele de educaţie fizică, dar şi diferite competiţii sportive precum şi alte activităţi cultural-artistice sau recreative.
Administrația locală a mai depus, la CNI un alt proiect privind reabilitarea căminului cultural din Bărăganu. Conform declarațiilor edilului, Magdalena Neague, instituția culturală a fost reabilitată ultima dată în 2007, motiv pentru care aceasta are nevoie de anuminte lucrări de reparație.


Articole din editia din data de Februarie 2019

 • Apelul de selecție proiecte pe anul 2019 - Masura M3 aSPRIJIN PENTRU INSTALAREA TINERILOR FERMIERI IN CADRUL GAL DOBROGEA SUD-VESTa Sesiunea Nr.2

  Administratie locala
 • Curățenie de primăvară în comuna Pecineaga

  Administratie locala
 • Elevii din Dumbrăveni se pregătesc să întâmpine primăvara

  Administratie locala
 • Autoritățile locale din Peștera investesc în viitorul copiilor

  Administratie locala
 • Comuna Ciobanu accesează fonduri pentru creșterea producției de energie regenerabilă

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • Intervenții la rețeaua de iluminat public din comuna Saligny

  Administratie locala
 • Demersuri pentru asfaltarea a 4,5 kilometri de străzi în Fântânele

  Administratie locala
 • Drumurile din Negureni au fost asfaltate

  Administratie locala
 • Sistemul de iluminat public din Cerchezu va fi modernizat

  Administratie locala
 • Sistemul de alimentare cu energie elctrică din Ciobanu va fi reabilitat

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771