Sală de sport pentru elevii din Fântânele

Februarie 2019, Lăcrămioara Chiriță

Administratie locala

Veste bună pentru elevii din localitatea Fântânele, administrația locală va demara în acest an constuirea unei săli de sport în curtea școlii. În prezent se lucrează la documentația ce va fi publicată în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SICAP), în vederea desemnării constructorului.
Pentru ca activitatea sportivă a copiilor şi elevilor din localitatea Fântânele să nu fie împiedicată de condiţiile meteorologice din timpul sezonului rece și pentru că educaţia şi sănătatea sunt foarte importante pentru dezvoltarea copiilor, autoritățile au lucrat încă de anul trecut la proiectul de construire a sălii de sport.
Noua sală de sport va fi amplasată în curtea Şcolii Gimnaziale cu clasele I-VIII și va avea în componență o suprafață de joc cu dimensiunea 25/12 mp, vestiare și grupuri sanitare, cameră pentru materialele sportive dar și birouri.
De această sală de sport vor beneficia aproximativ 200 de elevi şi va fi folosită mai ales pe timpul iernii, pentru activităţile sportive dar şi cele culturale ale elevilor. Suprafața de joc este marcată pentru practicarea sporturilor precum fotbal și baschet, pentru care au fost montate coşuri şi porţi.
aAsfaltare, realizare podețe și rigole betonatea a" este un alt proiect pe care administrația locală din Fântânele îl va realiza în acest an. Și pentru această investiție se pregătește documentația în vederea organizării licitației prin SICAP. Primarul, Gheorghe Popescu ne-a informat că lucrarea se va realiza în două etape. Lotul 1 are o distanță de 6,5 kilometri iar lotul 2 a" patru kilometri.
După data de 1 martie vor fi reluate lucrările la reţeaua de canalizare, ce se întinde pe o distanţă de 16 kilometri şi cuprinde 7 staţii de pompare a apei uzate. Investiţia, cu o valoare de aproximativ 8.000.000 lei, a presupus și racordarea fiecărei locuințe la rețeaua de canalizare. Conform declarațiilor edilului, Gheorghe Popescu, a mai rămas de executat 10% din lucrare.

Articole din editia din data de Februarie 2019

 • Apelul de selecție proiecte pe anul 2019 - Masura M3 aSPRIJIN PENTRU INSTALAREA TINERILOR FERMIERI IN CADRUL GAL DOBROGEA SUD-VESTa Sesiunea Nr.2

  Administratie locala
 • Curățenie de primăvară în comuna Pecineaga

  Administratie locala
 • Elevii din Dumbrăveni se pregătesc să întâmpine primăvara

  Administratie locala
 • Autoritățile locale din Peștera investesc în viitorul copiilor

  Administratie locala
 • Comuna Ciobanu accesează fonduri pentru creșterea producției de energie regenerabilă

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • Pregătiri pentru începerea anului școlar în Fântânele. Tablete pentru toți copiii

  Administratie locala
 • Intervenții la rețeaua de iluminat public din comuna Saligny

  Administratie locala
 • Demersuri pentru asfaltarea a 4,5 kilometri de străzi în Fântânele

  Administratie locala
 • Drumurile din Negureni au fost asfaltate

  Administratie locala
 • Sistemul de iluminat public din Cerchezu va fi modernizat

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771