Administrație locală

Proiect de reabilitare si modernizare a infrastructurii rutiere din comuna Silistea

In data de 16 mai 2018, primarul comunei Silistea, Mihai Soare a semnat contractul de finantare cu fonduri alocate de la Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administrattiei Publice pentru proiectul „Reabilitare si modernizare strazi in comuna Silistea, judetul Constanta”, aprobat prin Programul National de Dezvoltare Locala, Etapa a 2-a.
In cadrul intalnirii de la Consiliul Judetean Constanta, in prezenta presedintelui Marius Horia Tutuianu, primarul comunei Silistea dar si primari ai comunelor Tortoman si Nicolae Balcescu au semnat contractele de finantare a proiectelor aprobate prin PNDL 2. Cu fondurile alocate de catre minister, in comuna Silistea se va reabilita si moderniza infrastructura rutiera.
Proiectul ce vizeaza modernizarea drumurilor din comuna Silistea, finantat prin Programul National de Dezvoltare Locala – OUG nr. 28/2013, are ca pbiectiv de investitii: „Reabilitare si modernizare strazi in comuna Silistea, judetul Constanta”. Prin acest proiect se vor moderniza 10 km de strazi. Valoarea totala a proiectului este de 9.296.239 lei, cu TVA, din care de la bugetul de stat se asigura 8.890.800 lei, cu TVA
„In urma semnarii contractului de finantare semnat pe data de 16.05.2018, vom demara procedura de achizitie publica pentru atribuirea contractului de proiectare si executie a lucrarilor”, a declarat edilul Mihai Soare.
Comuna Silistea, ca si celelalte comune din judet se bucura de sprijinul CJC, reprezentat de presedintele Marius Horia Tutuianu care promite: „Ma voi implica in continuare in demersurile autoritatilor locale pentru a obtine cat mai multe fonduri prin acest program, astfel incat sa reusim sa dezvoltam cat mai multe localitati din judetul Constanta”

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*