Incep lucrarile de infiintare a parcului din comuna Cobadin

30 Mai 2018, Radu Petric

Administratie locala

Autotitatile locale ale comunei Cobadin demareaza implementarea proiectului ce are in vedere infiintarea unui parc, ce va fi destinat in special tinerilor din comuna. De asemenea, de aceasta investitie se vor putea bucura si cei mai in varsta din comuna deoarece vor fi amenajate spatii unde acestia se vor putea relaxa, socializa si juca diferite jocuri precum rummy, table sau sah.


Edilul comunei Cobadin, Cornel Cocos a declarat faptul ca proiectul de infiintare a parcului din comuna, se afla in faza de obtinere a avizelor. Parcul pentru tineret va fi amplasat in spatiul pe care il ofera curtea dispensarului uman din localitatea Cobadin. Proiectul prevede: suprafata de teren - 2462mp, spatii verzi - 1088mp, alei - 1115mp, loc de joaca - 206mp, suprafata fantana arteziana si banci - 53mp. In interiorul parcului se vor amenaja foisoare hexagonale, se vor monta mese si banci acoperite, stalpi de iluminat, cosuri de gunoi si se vor amplasa grupuri sanitare. De asemenea, proiectul implica si amenajarea unui loc de joaca pentru copii cu tobogane si balansoare. Aceasta investitie se va realiza cu fonduri de la bugetul local, dar autoritatile doresc sa obtina sprijin si de la Consiliul Judetean Constanta.
In comuna Cobadin se continua lucrarile de asfaltare
Potrivit edilul comunei Cobadin, Cornel Cocos, s-a finalizat lucrarea de asfaltare a strazii Trandafirilor, strada care este cuprinsa intr-un proiect finantat cu fonduri europene. Edilul a mai mentionat ca in prezent, in comuna Cobadin o comisie trimisa de Agentiei pentru Finantarea Investitiilor Rurale (AFIR) face verificari pentru receptia lucrarii. In paralel, in localitatea Viisoara, autoritatile locale au in curs de desfasurare lucrarea de asfaltare a strazii Zambilelor.
Edilul Cornel Cocos, are in plan si extinderea Scolii Tatare, dar si construirea unei sali de sport. Extinderea Scolii Tatare, ce apartine de Liceu Cobadin, unde invata 1600 de copii iar numarul acestora este in crestere, se va realiza cu fonduri de la Consiliului Judetean Constanta. Se vor construi inca 4 sali de clasa, arhiva si o incapere pentru montarea centralei ce urmeaza a fi achizitionata.

Articole din editia din data de 30 Mai 2018

 • Tinerele sperante ale Romaniei si-au dat intalnire la Medgidia

  Administratie locala
 • Viitoarea baza sportiva din comuna Cumpana prinde contur

  Administratie locala
 • Proiectul "Sport pentru Tineri" continua si in acest an in comuna Ciobanu

  Administratie locala
 • Cadouri de 1 iunie si proiecte pentru dezvoltarea comunei Saligny

  Administratie locala
 • Edilul Marcela Radulescu vrea tot ce este mai bun pentru copiii din comuna Ion Corvin

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • Proiect pentru construirea unei piețe de pește în Pecineaga

  Administratie locala
 • Amenajare loc de joacă în centrul orașului Negru Vodă

  Administratie locala
 • Capelă mortură în localitatea Mireasa

  Administratie locala
 • Toate drumurile de pământ din localitatea Comana vor fi pietruite

  Administratie locala
 • Instituțiile de învățământ din Ciobanu pregătite pentru noul an școlar

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771