Administrație locală

Se anunta mare sarbatoare in comuna Pecineaga

Comuna Pecineaga va imbraca straie de sarbatoare! Primaria si Consiliul Local organizeaza o noua editie a „Zilei Comunei” cu o serie de surprize, duminica, 27 mai, pe stadionul din localitatea Pecineaga.
Incepand cu ora 13:00, se va da startul petrecerii dedicata locuitorilor comunei Pecineaga. Intre orele 13-15:00, programul artistic va include lupte tataresti, la care vor participa doar luptatori din comuna. Tot in acest interval orar, edilul comunei Pecineaga, Niculae Stan va acorda si inmana diplome pentru „cea mai longeviva pereche”, cuplurilor care sarbatoresc nunta de aur.
In partea a doua a zilei, mai precis de la ora 16:00 va incepe spectacolul. Vor urca pe scena ansamblurile invitate la aceasta sarbatoare sateasca: ansamblul comunei Pecineaga – Plaiuri Dobrogene si ale localitatilor aflate din comunele: 23 August, Limanu si Albesti. Spectacolul va continua cu artistii de marca invitati: Mioara Velicu, formatia Nemuritorii, Generic-Dan Ciotoi, George David, Cristi Dules, Mirela Pana Unique Cabarez, Dj Enzo, Raisa, Claudia Mihai, Formatia Fratii Buzoieni Jr. Prezentatorul si producatorul spectacolului va fi Gioni Moraru.
Spectacolul dedicat sarbatorii „Ziua Comunei Pecineaga” organizat cu fonduri obtinute din sponsorizari se va incheia cu un superb foc de artificii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*