Incep lucrarile la reteaua de canalizare in comuna Gradina

Aprilie 2018, Mirela Ionita

Administratie locala

Retea de alimentarea cu apa potabila, retea de canalizare apa uzata, cadastrare generala a comunei, imprejmuire garaj; sunt cateva dintre investitiile la care se lucreaza in prezent in comuna Gradina.

Edilul comunei Gradina, Gabriela Iacobici, a dat ordin de incepere a lucrarii de infiintare a retelei de canalizare. Investitia este realizata cu societatea P.G. DELTA ELECTRON, cu care Primaria Gradina a semnat contractul de executie. Valoarea contractului este de 4.579.517,97 fara TVA. Investitia prevede introducerea a 15 kilometri de retea si construirea statiei de epurare. Pentru acest proiect de infiintare a retelei de canalizare, administratia publica locala Gradina a obtinut finantare de la Guvern din bugetul Ministerului Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice prin Programul National de Dezvoltare Locala 1.
In paralel, autoritatile locale ale comunei Gradina continua introducerea a celor aproximativ 3000 metri liniari de conducta, forarea putului si montarea unui bazin de acumulare a apei. La reteaua de alimentare cu apa potabila, 200 de gospodarii se vor racorda, iar investitia se realizeaza cu fondurile obtinute de la Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice.
De asemenea, se apropie de finalizare lucrarea de imprejmuire a halei ce cuprinde un garaj pentru masinile scolii si utilajele aflate in dotarea Primariei Gradina si un atelier. Hala, ce include garajul pentru protejarea masinilor in cazul conditiilor meteorologice nefavorabile, s-a construit cu fonduri de la bugetul local, in spatiul in care functiona vechiul atelier si detine aparatele necesare pentru reparatii, sudura sau taiere.
Edilul comunei Gradina, Gabriela Iacobici a mai adaugat ca: "Saptamana aceasta urmeaza sa semnam contractul de finantare cu Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara (ANCPI) Bucuresti, prin bugetul Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara (OCPI) Constanta cu privire la cadastrarea generala a comunei Gradina. Pana in prezent s-a realizat un sector si urmeaza sa continuam pana la cadastrarea intregii comune. Dupa semnarea contractului vom demara procedura de atribuire a lucrarii prin SEAP".

Album foto

 • Articole din editia din data de Aprilie 2018

 • Comuna Silistea reprezentata la Festivalul International al Copiilor Corlu Turcia

  Administratie locala
 • DAPYX 2018, cel mai mare Festival de gen din Estul Europei

  Administratie locala
 • Titlu: Filmul "Scurtcircuit" - un film realizat dupa intamplari reale - difuzat la Tuzla

  Administratie locala
 • Romania, prin comuna Tuzla, partenera cu Turcia sub Protocolul "Arta si Cultura Universala"

  Administratie locala
 • Comuna Ostrov se mandreste cu rezultatele deosebite ale elevilor de la Liceul Regele Carol I

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • Au început lucrările de asfaltare în comuna Mircea Vodă

  Administratie locala
 • Școala din localitatea Crîngu reabilitată cu fonduri de la bugetul local

  Administratie locala
 • Lucrările de reabilitare a grădiniței din Dulgheru se apropie de final

  Administratie locala
 • Au început lucrările de asfaltare în Amzacea

  Administratie locala
 • Întârzieri nejustificate la construirea grădiniței din Ion Corvin

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771