Sedinta ordinara de Consiliu Local in comuna Ciobanu. Proiecte pe ordinea de zi

28 Martie 2018, Mirela Ionita

Administratie locala

In data de 26 martie 2018, edilul comunei Ciobanu, Tudorel Gurgu a convocat in cadrul unei sedintei ordinare, alesii locali ai comunei.

Pe ordinea de zi a sedintei ordinare a Consiliului Local Ciobanu au fost marcate urmatoarele proiecte:
Proiect de hotarare privind aprobarea regulamentului de organizare si functionare al Caminului Cultural Ciobanu. Acest regulament cuprinde procedura pentru inchirierea caminului si taxele aferente, dar si scutiri in anumite situatii si atunci cand au loc manifestari artistice. Acest proiect de hotarare implica si aprobarea normelor potrivit reglementarilor ISU.
Proiect de hotarare privind aprobarea Programului judetean de dezvoltare prin sustinerea invatamantului prescolar, primar si gimnazial din mediul rural al judetului Constanta perioada 2018-2022, programul CJC. Acest proiect de ajutorare a elevilor din mediul rural in parcurgerea procesului instructiv-educativ a fost initiat de Consiliul Judetean Constanta. Obiectivul principal al programului va fi sustinerea invatamantului prescolar, primar si gimnazial din mediul rural al judetului Constanta prin acordarea fiecarui prescolar/elev a unui ghiozdan complet echipat, la inceputul fiecarui an scolar, pe toata perioada implementarii Programului.
Proiect de hotarare privind aprobarea metodologiei de identificare a persoanelor si familiilor marginalizate si a planului de masuri pentru prevenirea si combaterea marginalizarii sociale pe anul 2018 la nivelul comunei Ciobanu. La nivelul comunei exista aproximativ 60 de dosare de beneficiari de ajutor social.
Proiect de hotarare privind stabilirea unor criterii si norme locale in vederea acordarii ajutoarelor de urgenta pentru anul 2018.
Proiect de hotarare privind indreptarea erorii materiale din HCL nr.15/31.03.2016.
Proiect de hotarare privind completarea inventarului domeniului privat al comunei Ciobanu, judetul Constanta.
In alta ordine de idei, ediul comunei Ciobanu, Tudorel Gurgu a mentionat faptul ca, Primaria a inaintat la Ministerul Tineretului si Sportului solicitarea sprijinului pentru reabilitarea bazei sportive din localitatea Ciobanu. Beneficiarii acestei investitii vor fi toti locuitorii comunei, in mod special copiii si tinerii, si mai ales cei douazeci de jucatori care fac parte din echipa de fotbal "Dunarea Ciobanu". De asemenea, echipa de fotbal a comunei Ciobanu, care joaca in liga a V-a, a primit de la administratia locala a comunei echipament sportiv.
Tot edilul comunei Ciobanu, a mai mentinat si faptul ca in comuna s-au realizat reabilitarea catorva strazi prin executia lucrarilor de pietruire.


Articole din editia din data de 28 Martie 2018

 • Healthy life is happy life, - Un nou proiect Erasmus Plus pentru Scoala Ciocirlia

  Administratie locala
 • Povestea regelui Dapyx

  Administratie locala
 • Administratie locala
 • "Noi toti, suntem Romania"!

  Administratie locala
 • Edilul Mariana Gaju a participat la Sesiunea Plenara a Comitetului European al Regiunilor la Bruxelles

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • Proiect pentru construirea unei piețe de pește în Pecineaga

  Administratie locala
 • Amenajare loc de joacă în centrul orașului Negru Vodă

  Administratie locala
 • Capelă mortură în localitatea Mireasa

  Administratie locala
 • Toate drumurile de pământ din localitatea Comana vor fi pietruite

  Administratie locala
 • Instituțiile de învățământ din Ciobanu pregătite pentru noul an școlar

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771