Administrație locală

Craciunul vine cu daruri la 1200 de copii din comuna Cobadin

Pentru ca atmosfera sarbatorilor de iarna sa fie resimtita in intreaga comuna, autoritatile locale au montat ornamente luminoase in localitatile Viisoara, Negresti, Conacu si Cobadin.
In centrul localitatii Cobadin, bradul metalic imbracat in beteala alba va fi impodobit cu instalatie decorativa luminoasa, iar alaturi de iluminatul festiv localitatea va fi pregatita, in ton cu sarbatorile de iarna. Pentru ca centrul localitatii sa fie bine luminat s-au montat lampi cu led pe stalpii retelei de iluminat public stradal.
In paralel cu pregatirile pentru sarbatorile de iarna, conducerea administratiei locale a comunei Cobadin, spera ca pana la sfarsitul anului sa finalizeze lucrarea de construire a foisorului din curtea primariei, unde va fi amenajat garajul pentru cele doua masini ale primariei, dar si un loc pentru fumat pentru angajatii primariei. De asemenea, gospodarul sef al comunei Cobadin, Cornel Cocos, ne-a declarat faptul ca s-a finalizat lucrarea de executie a santului pentru scurgerea apei pluviale pe parte dreapta a drumului ce duce spre satul Negresti.
In ceea ce priveste infrastructura educationala, edilul ne-a marturisit ca unitatile de invatamant din comuna Cobadin ofera conditii bune elevilor.
Deoarece sunt prea multi copii, administratia publica locala a comunei Cobadin va demara extinderea Scolii tatare din comuna. Potrivit primarului comunei Cobadin, extinderea acestei scoli se va realiza prin costruirea a patru sali de clasa moderne, ce vor beneficia de sistem de incalzire cu centrala termica.
Mentionand despre copiii, edilul Cornel Cocos a adaugat si faptul ca aproximativ 1200 de copii din comuna, vor primi pachete cu dulciuri din partea Primariei si a Consiliului Local Cobadin. Pachetele vor fi distribuite la unitatile scolare unde vor fi impartite in fiecare clasa.
De asemenea, inaintea vacantei dedicata sarbatorilor de iarna, copiii vor avea parte de un spectacol si vor organiza alaturi de cadrele didactice si serbarea de Craciun.
„La multi ani! tuturor locuitorilor comunei Cobadin dar si celor care trec prin comuna noastra. Le doresc multa sanatate, putere de munca, rabdare si bunatate! Sa ai parte de un an nou mai bun!”, ganduri bune le-a urat locuitorilor din comuna Cobadin, primarul Cornel Cocos.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*