Comuna Pestera - Taramul Feeric de Iarna

Decembrie 2017, Mirela Ionita

Social

In data de 6 decembrie 2017, un spectacol outdoor a avut loc in comuna Pestera. Un taram feeric a prins viata prin aprinderea instalatiilor decorative de iarna. In parc, au luat contur reni, ursi, braduti si alte simboluri specifice sarbatorilor acestui anotimp.


Localnici, dar si oameni de pretutindeni au fost prezenti, alaturi de edilul Marius-Liviu Petre, viceprimarul Grosu Tudorel si membrii ai Consiliului Local si au asteptat cu emotie inaugurarea iluminatului festiv din data de 6 decembrie 2017. La ora 17:30, luminile de Craciun au fost aprinse, iar parcul din curtea primariei s-a transformat in Taramul Feeric al Iernii. Personaje de basm, aproximativ 15 la numar, au daruit copiilor bomboane, s-au jucat cu ei si le-au oferit surprize de neuitat. Atat copiii dar si cei mai in varsta, fascinati de sclipirile de magie pe un fond muzical de sarbatoare, au facut poze cu personajele de poveste pentru a pastra amintirea acestui moment vie peste ani si ani. Stropi de magie, de bucurie, lumini si culoare s-au revarsat peste multimea adunata.
Prin iluminatul ornamental festiv, autoritatile locale ale comunei Pestera nu au luminat doar parcul ci si chipurile si sufletele oamenilor prezenti.
Pentru ca, a darui, este deviza lunii decembrie pentru edilii comunei Pestera, 420 de copii din comuna vor primi cadouri in cadrul unui deosebit spectacol ce va fi organizat de copiii din comuna Pestera sub indrumarea cadrelor didactice.
"E o traditie in comuna noastra, ca in fiecare an inaintea sarbatorilor de iarna sa aiba loc aceasta serbare. Elevii sunt cei care doresc organizarea acestui eveniment pe care il pregatesc luni la rand pentru ca totul sa fie perfect. Acest spectacol cu colinde, scenete, dansuri reprezinta forma artistica a dragostei lor, pe care copiii le-o ofera parintilor, bunicilor, celor ce sunt alaturi de ei in fiecare zi, dar chiar si celor pe care nu ii cunosc dar sunt prezenti la serbarea lor. Daruind, ei stiu ca vor primi si mai mult si ofera tot ce au ei mai bun si mai frumos. Aparitia lui Mos Craciun cu desaga plina este o rasplata a muncii lor din an si a iubirii neconditionate pe care o transmit", a povestit edilul comunei Pestera, Marius-Liviu Petre, atat de atasat de copiii din comuna.
De asemenea, administratia publica locala a comunei Pestera va face o fapta buna si va darui pachete cu alimente celor 750 de persoane: cu venituri mici sau inexistente, asistatilor social si asistentilor cestora.

Album foto

 • Articole din editia din data de Decembrie 2017

 • Craciunul vine cu daruri la 1200 de copii din comuna Cobadin

  Social
 • Ziua Etniei Tatare sarbatorita in comuna Tuzla

  Social
 • Colinde, colinde ... E vremea colindelor! - in comuna Ion Corvin

  Social
 • ORDINE DE ZI a sedintei ordinare a Consiliului Local Municipal Medgidia din data de 15 decembrie 2017, ora 1600

  Social
 • Primaria comunei Lumina lanseaza proiectul "Asculta, Educa-te, Actioneaza si Citeste intr-o Retea" LEARN

  Social
 • Articole din aceeasi categorie

 • Cabinet stomatologic în Săcele

  Social
 • Săptămâna educației și a sănătății la Castelu

  Social
 • Săptămâna educației și a sănătății la Castelu

  Social
 • O zi de poveste pentru copiii din comuna Grădina

  Social
 • Amintiri de neuitat pentru copiii din Vulturu

  Social
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771