Primaria si Consiliul Local Ostrov daruiesc bucurie copiilor din comuna

Decembrie 2017, Adrian Nicarel

Administratie locala

Niculae Dragomir, edilul comunei Ostrov, alaturi de membrii Consiliului Local al comunei au avut grija ca inainte de sarbatoarea mult asteptata de copii a Sfantului Nicolae, sa le ofere acestora momente de fericire prin organizarea unui spectacol dedicat in totalitate lor.

In data de 5 decembrie, toti copiii din comuna Ostrov s-au bucurat de un spectacol cu scenete de poveste si muzica in spiritul sarbatorilor de iarna, organizat la Caminul Cultural. Copiii de la scolile din satele arondate comunei Ostrov: Almalau, Galita, Garlita si Esechioi au participat la acest spectacol beneficiind de transportul gratuit oferit de Primaria Ostrov. Este o traditie a Primariei si a Consiliului Local Ostrov de a le oferi astfel de bucurii, atat copiilor de gradinita cat si celor din clasele I - VIII. Aceste spectacole organizate in cinstea sarbatorilor de iarna, prezinta un program interactiv pentru copii. Captivati, incantati si fascinati de ceea ce le ofera actorii, copiii sunt direct implicati in programul artistic.
"In perioada urmatoare copiii fiecarei clase din unitatile scolare ale comunei Ostrov pregatesc impreuna cu educatorul, invatatorul sau dirigintele, o activitate dedicata sarbatorilor de iarna pentru serbarea de inchidere a anului 2017 si intampinarea lui Mos Craciun", a declarat edilul comunei Ostrov, Niculae Dragomir.
In alta ordine de idei, in ceea ce priveste activitatea administrativa a autoritatilor locale Orstrov, edilul Niculae Dragomir a mentionat pentru Graiul Dobrogei: "A fost un an ce a inceput greu, dar a fost un an bun. Sper ca pana la sfarsitul anului acesta sa semnam contractul de finantare pentru proiectul <<Modernizare strazi si asfaltare strazi in comuna Ostrov, judetul Constanta>> , ce a fost depus la Ministerul Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene si pentru care am transmis ultimele documente necesare. Dorinta mea este ca anul viitor sa demaram implementarea acestuia. Prin intermediul proiectului se va realiza modernizarea intregii infrastructuri rutiere din localitatea Ostrov si jumatate din cea a localitatii Almalau".
De asemenea, gospodarul sef al comunei Ostrov, ne-a informat ca pana la sfarsitul anului se va finaliza cea de-a doua sursa de apa din localitatea Galita. Tot potrivit, edilului Niculae Dragomir, am aflat ca s-au obtinut toate avizele necesare pentru proiectul ce are in vedere lucrarea de construire a caminului cultural din localitatea Esechioi.
"Am depus in Sistemul Electronic de Achizitii Publice documentatia privind atribuirea lucrarilor de construire a caminului cultural si speram ca pana la sfarsitul anului sa se realizeze licitatia pentru aceasta lucrare. Esechioi este singura localitate arondata comunei Ostrov ce nu beneficiaza de o astfel de cladire si este necesara", a adaugat Niculae Dragomir, primarul comunei Ostrov.
Pentru anul viitor, principalul obiectiv ce va fi urmarit de administratia publica locala a comunei Ostrov este reprezentat de implementarea si executia lucrarilor privind proiectele demarate.

Articole din editia din data de Decembrie 2017

 • Craciunul vine cu daruri la 1200 de copii din comuna Cobadin

  Administratie locala
 • Ziua Etniei Tatare sarbatorita in comuna Tuzla

  Administratie locala
 • Colinde, colinde ... E vremea colindelor! - in comuna Ion Corvin

  Administratie locala
 • ORDINE DE ZI a sedintei ordinare a Consiliului Local Municipal Medgidia din data de 15 decembrie 2017, ora 1600

  Administratie locala
 • Primaria comunei Lumina lanseaza proiectul "Asculta, Educa-te, Actioneaza si Citeste intr-o Retea" LEARN

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • Punct sanitar redeschis în Ciobănița

  Administratie locala
 • Fonduri europene pentru extinderea rețelei de canalizare din Mircea Vodă

  Administratie locala
 • Înființare substație de ambulanță în Mihai Viteazu

  Administratie locala
 • Proiect integrat pentru dezvoltarea comunei Istria

  Administratie locala
 • Proiect de modernizare a drumurilor din Lumina, finalizat

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771