Investirea primarului comunei Baraganu, Magdalena Neague

6 Decembrie 2017, Mirela Ionita

Administratie locala

In data de 27 noiembrie 2017, la sediul Primariei Baraganu a avut loc investirea in functie a noului primar al comunei Baraganu, Magdalena Neague.

La sedinta de investire a noului edil ales in urma alegerilor partiale din 5 noiembrie 2017, au fost prezenti: prefectul judetului Constanta, Ioan Albu, judecatorul de la Judecatoria Mangalia, Toader Catalin, directorul Regiei Autonome Judetene de Drumuri si Poduri (RAJDP), Lungoci Lucian, viceprimarul comunei Baraganu, Paraschivescu Lucian, consilierii locali, invitati, prieteni si sustinatori, dar si fostul edil al comunei Baraganu, Titu Neague.
Judecatorul Toader Catalin a expus decizia de validare a voturilor, iar dupa aceasta a urmat juramantul depus de noul edil al comunei Baraganu, Magdalena Neague. Noul edil, s-a angajat sa continue proiectele demarate si a mentiont ca va lupta impreuna cu viceprimarul comunei si consilierii locali ai comunei Baraganu in vederea demararii de noi proiecte si atragerii de fonduri pentru bunastarea comunei Baraganu si implicit a locuitorilor acesteia.
Magdalena Neague, edilul comunei Baraganu a primit buchete de flori alaturi de felicitari, urari de bine si succes in activitatea din acest mandat, din partea prefectului si a celor prezenti.
Functia de primar al comunei Baraganu a fost castigata de Magdalena Neague (candidat PSD), cu 530 de voturi din cele 788 valabil exprimate in urma alegerilor partiale locale din comuna Baraganu, din data de 5 noiembrie 2017. In comuna Baraganu, alegerile locale partiale s-au organizat deoarece mandatul de primar al fostului edil, Titu Neague, a fost incetat inainte de termen prin Ordinul nr.48/09.02.2017 emis de prefectul judetului Constanta din acea perioada, Adrian Nicolaescu.
Edilul nou ales al comunei Baraganu, Magdalena Neague, lucrand in cadrul primariei si administratiei publice locale, s-a implicat activ in toate proiectele ce azi sunt demarate sau implementate.
In alta ordine de idei, avand in vedere ca aceasta este luna cadourilor, de Craciun, administratia locala a comunei Baraganu va oferi cadouri sub forma de pachete tuturor elevilor din comuna, de la cei de gradinita pana la cei de clasa a VIII-a, din cele doua sate arondate comunei Baraganu. De asemenea, tot in preajma Craciunului, la Caminul Cultural din localitate Baraganu va avea loc un spectacol dedicat copiilor.
"Pentru anul viitor imi doresc sa finalizam alimentarea cu apa a localitatilor Baraganu si Lanurile. Printre proiecele mele se afla si pietruirea a 5 kilometri de drum incepand cu primavara anului 2018, in cele doua localitati, in prezent acestea fiind din pamant. De asemenea imi doresc sa construim o sala de sport in curtea scolii si sa amenajam locuri de joaca pentru copii in cele doua localitati ale comunei Baraganu", a declarat pentru publicatia Graiul Dobrogei, edilul comunei Baraganu, Magdalena Neague.

Album foto

 • Articole din editia din data de 6 Decembrie 2017

 • La multi ani Romania, la multi ani romani!

  Administratie locala
 • Sarbatori de poveste pentru elevii din comuna Vulturu

  Administratie locala
 • Comemorarea eroilor de 1 Decembrie in comuna Vulturu

  Administratie locala
 • Costel Armasescu investit in functia de primar al comunei Pantelimon

  Administratie locala
 • Hramului bisericii "Sfanta Mare Mucenita Ecaterina" din comuna Tuzla

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • Ședința ordinară a lunii octombrie, desfășurată în municipiul Medgidia

  Administratie locala
 • Amenajare stadion și bază sportivă în Tuzla

  Administratie locala
 • Strada Școlii și strada Bisericii din localitatea Răzoarele vor fi asfalate

  Administratie locala
 • Toamnă bogată în lucrări la Cobadin

  Administratie locala
 • Construire pasarelă pietonală în Peștera

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771