Educație

Activitati extrascolare cu elevii din comuna Ostrov

In perioada 30 octombrie – 3 noiembrie 2017, la Liceul „Regele Carol I” Ostrov s-a desfasurat programul „Scoala Altfel”. Cu aceasta ocazie au fost organizate activitati culturale, stiintifice, religioase, activitati sportive, artistice precum si de ecologizare si de protectie a mediului.
Elevii din invatamantul gimnazial si liceal au participat implicandu-se activ la urmatoarele activitati:
„Du livre, au film: Le Petite Prince” -vizionarea ecranizarii binecunoscutului roman al lui Antoaine de Saint-Exupery, elevii facand cunostinta cu frumusetea cinematografiei franceze si descoperind totodata miracolul literaturii pentru copii (prof. Bleaja Daniela)
Securitatea online – activitatea informativ-educativa ce a presupus o serie de dezbateri menite sa sublinieze faptul ca internetul este intr-adevar o lume fantastica, plina de informatii utile si lucruri distractive, dar care poate ascunde numeroase pericole (prof. Chirea Florentin)
Literatura si cinematografie (prof. Adam Ana) elevii claselor de liceu au urmarit ecranizari ale romanelor celebre studiate la clasa, intr-o atmosfera destinsa; acest lucru ajutandu-i sa-si consolideze cunostintele dobandite in timpul orelor de curs si sa descopere doua dintre artele ca forma de comunicare, literatura si cinematografia.
Sub indrumarea prof. Duda Monica, elevii au descoperit, intr-un cadru informal, bucuria lecturii o data cu desfasurarea activitatilor „Cartea-comoara de suflet”
Eroii ostroveni din Primul Razboi Mondial – activitate coordonata de prof. Ivanov Mioara, ce a vizat dobandirea de cunostinte noi cu privire la istoria localitatii, precum si formarea unei atitudini de respect fata de valorile care si-au pus amprenta asupra evolutiei comunei.
Halloween Party – ca in fiecare an, sub coordonarea prof. Stoica Irina, elevii au descoperit cultura si civilizatia britanica participand la petrecerea de Halloween, un bun prilej de a sarbatori parada costumelor infricosatoare
Atelier de th

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*