Comuna Fantanele se mandreste cu campioni si vicecampioni nationali la Kickboxing

Noiembrie 2017, Mirela Ionita

Sport

Duminica, 19 noiembrie 2017, la ora 10:00, s-a dat startul unui eveniment sportiv de kick-boxing la nivel national, Campionatul National de Budokai, ce a fost organizat in Sala Sporturilor Dunarea din Galati de catre Federatia Romana de Budokai. In urma participarii la acest eveniment sportiv unde s-au prezentat luptatori din toata tara, copiii clubului CS Viitorul Fantanele, antrenati de Radu Medeleanu s-au intors invingatori, cu medalii de aur si diplome.

In cadrul Campionatul National de Budokai, la categoria -63 kg au concurat, din comuna Fantanele, Florin Dogaru in varsta de 18 ani si Adrian Darna in varsta de 16 ani. La aceasta categorie au fost inscrisi opt luptatori din toata tara. Cei doi reprezentanti ai clubului CS Viitorul Fantanele, la categoria -63kg au castigat toate meciurile contra celor de la Scorpions Iasi, clubul sportiv al lui Catalin Morosanu. Cei doi s-au luptat in semifinale, iar arbitul a considerat ca meciul a fost egal, lasand staff-ul clubului Viitorul Fantanele sa aleaga luptatorul pentru finala. Decizia antrenorului, a grupului si chiar a lui Adrian Darna a fost ca Florin Dogaru sa participe in finala la categoria -63kg, avand mai multa experienta. Dupa ce adversarul a fost numarat in prima runda, in a doua runda, meciul a fost oprit de catre arbitru, iar Florin Dogaru a fost declarat invingator, ocupand Locul I si devenind Campion National la categoria -63kg. Acesta a fost premiat cu o medalia de aur si cu o diploma recunoscuta international.
Soare Florin, in cadrul competitiei nationale de kickboxing de la Galati a fost declarat Numarul 1 pe tara la categoria -57kg. Acesta a avut patru meciuri disputate si castigate si a fost proclamat Campion National la categoria -57 kilograme.
La categoria -35kg, la doar 13 ani, Catalin Ciortescu, a avut trei meciuri, dintre care: a castigat doua meciuri si a pierdut finala, primind titlul de Vicecampion National. La aceeasi categorie si cu aceeasi varsta, Daniel Handrea, a intampinat un adversar foarte puternic si foarte agresiv de la clubul GoriGym, si a castigat locul III.
Danut Mihai Marian, la doar 9 ani, este Vicecampion National la categoria 23kg, avand doua meciuri castigate si unul pierdut in finala. Tot cu varsta de 9 ani, Ionut Launeanu, a fost inscris la categoria -25kg, insa din cauza drumului s-a simtit rau si a pierdut primul meci, dar clubul este mandru de el si ii prevede un viitor foarte bun.
La fete, Florentina Constantin, in varsta de 14 ani, la categoria -57kg, a jucat primul meci impotriva unei luptatoare a clubului GoriGym Barlad. In runda a 2-a a meciului, Flori a castigat prin abandonul adversarei. S-a calificat in finala, unde a luptat cu Andreea Cebuc (luptatoare de top, la nivel national si international, cu peste 100 de meciuri jucate, foarte muncitoare si talenta). Potrivit antrenorului Radu Medeleanu, eleva clubului Viitorul Fantanele a pierdut finala, dar a avut un meci bun, facand clubul mandru pentru ca a facut fata unui meci atat de greu si ca a jucat extraordinar.
Antrenorul Radu Medeleanu sustine si a declarat pentru publicatia Graiul Dobrogei: "Florin Dogaru, dupa ce a luptat cu toate fortele si a devenit Campion National la KickBoxing categoria -63kg, a hotarat sa faca pasul spre semiprofesionisti. Am incredere in el si consider ca poate oferi un spectacol la gale mai mari, televizate, decat cele de pana acum".
Potrivit antrenorului Radu Medeleanu, preparatorul fizic al echipei, este un mare iubitor al acestui sport si ii indrageste nespus pe copii, carora le ofera burse din bugetul propriu si ii motiveaza.
Antrenorul Medeleanu Radu Lilian a multumit Primariei si Consiliului Local Fantanele pentru transportul gratuit asigurat, edilul comunei Fantanele, Gheorghe Popescu care sustine activitatea sportiva din comuna si sponsorilor locali: Telu Voicu si Soare Ion din comuna Fantanele.
"Multumim parintilor, copiilor, antrenorilor si in mod deosebit domnului primar Gheorghe Popescu, deoarece din primul moment in care i-am cerut sprijinul, ne-a oferit toata increderea si sustinerea si ne-a primit cu bratele deschise. Ii multumim domnului primar deoarece, ceea ce am discutat si am stabilit in urma cu opt luni de zile, cand am infiintat CS Viitorul Fantanele, a fost pastrat, si pentru ca si-a respectat cuvantul dat. Gheorghe Popescu, primarul comunei Fantanele merita tot respectul nostru si promitem sa facem mandra comuna Fantanele si persoanele care au incredere in noi si ne sustin", a declarat pentru Graiul Dobrogei, Radu Medeleanu cu multa emotie si recunostinta.
Medeleanu Radu Lilian, antrenorul copiilor din clubul Viitorul Fantanele este un luptator profesionist, antrenat de Marius Burlacu de la Oyama Karate Constanta. Toti copii impreuna cu antrenorul Radu Medeleanu merg de 2 sau chiar 3 ori pe saptamana pentru a se antrena gratuit la antrenamentele lui Marius Burlacu.

Album foto

 • Articole din editia din data de Noiembrie 2017

 • Activitati extrascolare cu elevii din comuna Ostrov

  Sport
 • Amenajare trotuare in localitatea Cobadin

  Sport
 • Primaria Saligny doreste semnarea contractelor de finantare pentru cele 4 proiecte aprobate prin PNDL2

  Sport
 • Comuna Fantanele se mandreste cu campioni si vicecampioni nationali la Kickboxing

  Sport
 • Investitii finalizate in scurt timp in comuna Tirgusor

  Sport
 • Articole din aceeasi categorie

 • Comuna Amzacea are club sportiv

  Sport
 • 13 medalii pentru sportivele de la CS Victoria Cumpăna, la ultimele trei competiții de gimnastică ritmică din acest an

  Sport
 • Constănțeanul Andrei Timaru vicecampion național la proba de dublu a Campionatelor Naționale U10 la tenis de câmp

  Sport
 • Răzvan Burleanu în vizită la Albești

  Sport
 • Liga 3 nu se reia: fără retrogradări, serii de 18 formații în sezonul viitor!

  Sport
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771