Costel Armasescu, primarul ales al comunei Pantelimon

Noiembrie 2017, Mirela Ionita

Administratie locala

In comuna Pantelimon, in urma alegerilor locale partiale din data de 5 noiembrie 2017, candidatul liberal Costel Armasescu a adunat cele mai multe voturi pentru functia de primar, 440, potrivit presedintelui Biroului Electoral, Teodora Stancu. De asemenea comuna Pantelimon se poate lauda si cu cea mai mare prezenta la urne, 73,19%.

In urma scrutinului, alegerile pentru functia de primar al comunei Pantelimon s-au incheiat cu victoria liberalului Costel Armasescu, care a obtinut 440 de voturi, in timp ce contracandidatul sau, Gheorghe Martinescu, de la PSD, a luat 367 de voturi.
"Ce s-a intamplat la Pantelimon nu este meritul unui partid, ci al unei echipe, echipa Pantelimon! Iar pentru toata increderea pe care mi-ati acordat-o, eu ma inclin si va multumesc! Acum este timpul sa reconstruim si sa avem impreuna un singur scop - un viitor mai bun pentru noi toti!", a transmis localnicilor noul primar al comunei Pantelimon, Costel Armasescu pe o retea de socializare.
In competitia pentru obtinerea functiei de primar al comunei Pantelimon au fost inscrisi si: Martinescu Gheorghe - reprezentant al Partidului Social Democrat (PSD), Vladu-Dinu Dan - candidat independent, Nedelcu Elena - reprezentant al Partidului Alianta si Democratilor (ALDE).
Alegerile partiale anticipate din data de 5 noiembrie 2017 au avut loc in urma regretatei treceri in nefiinta a edilului Vasile Neicu, ce a fost in fruntea administratiei locale a comunei Pantelimon din anului 1996 pana in vara anul 2017.
In data de 7 noiembrie Biroul Electoral Constanta a dat hotararea de validare in functia de primar al comunei Pantelimon a noului ales, Costel Armasescu, urmand investirea acestuia si de asemenea stabilirea viceprimarului comunei. Costel Armasescu a facut parte din Consiliul Local al comunei Pantelimon si va continua proiectele demarate de fostul edil, in paralel cu demararea altora noi pentru binele comunei si dezvoltarea acesteia.
Angajamentele edilului din campania electorala pentru comuna Pantelimon au fost: apa curata, de calitate, disponibia in toate satele comunei - prin crearea serviciului de specialitate care sa masoare calitatea apei si accelerarea lucrarilor la reteaua de apa si canalizare in vederea finalizarii acestora; drumuri "ca in palma" - planul pentru asfaltare si pietruire - edilul doreste sa acceseze programe europene pentru asfaltarea drumurilor dar si construirea unor drumuri ocolitoare pentru ca masinile de mare tonaj sa nu mai tranziteze comuna si sa nu afecteze drumurile reabilitate recent; facilitati pentru crearea locurilor de munca - se vor acorda facilitati fiscale pentru investitorii ce vor crea locuri de munca si se va concesiona izlazul comunei catre crescatorii de animale.
Edilul s-a angajat ca va acorda sprijin pentru oamenii din Pantelimon iar in acest sens va introduce proiectul "o masa calda" pentru elevii din comuna, acordarea loturilor de teren pentru tineri in vederea construirii locuintelor si ajutor suplimentar pentru batranii ce au un venit mai mic de 500 de lei.
De asemenea edilul s-a angajat ca va continua toate proiectele bune pentru Pantelimon.

Album foto

 • Articole din editia din data de Noiembrie 2017

 • Cate zile libere vom avea de Craciun, Revelion si in 2018

  Administratie locala
 • Postul Craciunului 2017. Postul Craciunului, de 40 de zile, incepe miercuri. Ce este permis si ce este interzis

  Administratie locala
 • Constanta va avea spital regional!

  Administratie locala
 • Elevii din Silistea au marcat Ziua Dobrogei

  Administratie locala
 • Tichete valorice cadou pentru mai multe categorii de persoane din Ovidiu

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • Proiectul „Restaurarea, Consolidarea, Protecția, Conservarea și Punerea în Valoare a Sitului Arheologic Cetatea Capidava” la final

  Administratie locala
 • Noi investiții în modernizarea și dezvoltarea infrastructurii de utilități a localităților Poarta Albă, Murfatlar și Castelu!

  Administratie locala
 • Ședința Consiliului Local Mereni

  Administratie locala
 • Se reabilitează sistemul de apă și se înființează sistem de canalizare în Tîrgușor

  Administratie locala
 • Fonduri norvegiene pentru modernizarea instituțiilor de învățământ din comuna Băneasa

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771