Administrație locală

Construirea rigolelor in paralel cu asfaltarea drumurilor in comuna Saligny

In urma adreselor catre Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania realizate de Primaria comunei Saligny, reprezentata legal de edilul Ion Beiu, care conduce administratia locala in buna colaborare cu viceprimarul Nicolae Teleneanu, s-au demarat lucrarile de realizare a santurilor betonate pe marginea Drumului National 22C.
Primaria comunei Saligny a inaintat adrese catre CNADNR pentru a preveni inundatiile ce pot avea loc in satele comunei Saligny, iar lucrarile de executie a santurilor betonate au fost demarate si se vor realiza in localitatile Faclia, Stefan cel Mare si Saligny. Conducerea administratiei publice locale a comunei Saligny a declarat faptul ca se bucura de o buna colaborare si de sprijinul Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale, iar pe aceasta cale, multumeste acestei institutii. Potrivit viceprimarului comunei Saligny, Nicolae Teleneanu, lucrarea de asfaltare este in grafic, iar in prezent s-a demarat si lucrarea de betonare a rigolelor, pe unele tronsoane din strazile ce au declivitate mare.
In alta ordine de idei, in ceea ce priveste investitia de realizare a salii de sport, se va trece la lucrarile din interior ca, pe timp de iarna, copiii sa desfasoare orele de educatie fizica in aceasta locatie; sala fiind destinata in principal elevilor. Amplasata in curtea Scolii Gimnaziale cu clasele I-VII din localitate Saligny, langa gradinita, pe o suprafata de peste 200 metri patrati, de aceasta sala de sport vor beneficia aproximativ 300 de elevi.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*