In comuna Gradina se investeste in mod continuu

Septembrie 2017, Mirela Ionita

Administratie locala

Autoritatile locale ale comunei Gradina, cu fonduri proprii, de la Consiliul Judetean Constanta sau cu fonduri guvernamentale, continua lucrarile demarate si se pregatesc pentru viitoarele investitii pe care doresc sa le implementeze in perimetrul comunei Gradina.

Administratia locala a comunei Gradina continua lucrarile la capela mortuara din satul Cheia. Pana in prezent s-au realizat lucrarile de tencuire atat la interior cat si la exteriorul acesteia. Capela mortuara de la Cheia, cu o suprafata de 180 de metri patrati este oglinda celei din localitatea Gradina si cuprinde: camera unde vor fi depuse persoanele raposate, sala de praznic, bucataria si grupurile sanitare. Investitia privind casa mortuara din satul Cheia, ca si cea din localitatea Gradina, se realizeaza cu fonduri proprii, de la bugetul local al comunei Gradina.
Tot in ceea ce priveste investitiile din comuna Gradina, aflate in derulare, edilul Gabriela Iacobici ne-a declarat faptul ca la sala de sport din localitatea Gradina se lucreaza intens, iar in prezent se se executa lucrari la interiorul acesteia. In sala de sport se vor practica sporturi precum: volei, baschet, tenis si se vor desfasura diferite activitati culturale. De asemenea elevii Scolii Gimnaziale Nr.1 din localitatea Gradina vor efecta orele de sport in noua sala. Sala de sport multifunctionala, cu o suprafata de 242 de metri patrati, va fi dotata cu vestiare si toalete separate pentru baieti si pentru fete. Aceasta investitie se realizeaza cu fonduri de la Consiliul Judetean Constanta.
Potrivit conducerii Primariei Gradina, se lucreaza si la sistemul de alimentare cu apa in localitatea Gradina, investitie ce se deruleaza cu fonduri de la Ministerul Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene. Aproximativ 3.000 de metri liniari de conducte s-au introdus si urmeaza forarea unui put dar si montarea bazinului de inmagazinare a apei. In ceea ce priveste lucrarea de realizare a sistemului de canalizare a apei menajere in localitatea Gradina, se realizeaza procedura de achizitie si s-au depus ofertele.
O noua investitie pe care edilul comunei Gradina, Gabriela Iacobici alaturi de echipa sa si-o doreste este reprezentata de construirea unei hale care sa cuprinda atelier si garaj pentru masinile scolii si utilajele aflate in dotarea Primariei Gradina. In spatiul in care functioneaza in prezent vechiul atelier, se va construi unul nou, o hala pentru protejarea masinilor de conditiile meteorologice nefavorabile. Edilul comunei Gradina ne-a marturisit ca administratia locala a comunei Gradina detine aparatele necesare pentru reparatii, sudura sau taiere, iar investitia se va realiza cu fonduri proprii.
Edilul Gabriela Iacobici ne-a mai marturisit ca se pregateste documentatia pentru proiectele comunei Gradina, aprobate in cadrul Programul National de Dezvoltare Locala (PNDL) 2 de Ministerul Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene: "Extindere si reabilitare sistem alimentare cu apa sat Cheia, comuna Gradina, judetul Constanta", "Reabilitare si extindere Scoala Gimnaziala nr. 1 Gradina din comuna Gradina, judetul Constanta", "Executie imobil -Dispensar- in localitatea Cheia, comuna Gradina, judetul Constanta", "Executie trama stradala, evacuare ape pluviale si accese curti".

Album foto

 • Articole din editia din data de Septembrie 2017

 • Ministrul Sanatatii: Suntem depasiti in ceea ce priveste capacitatea de a prelua pacientii arsi. Am avut un guvern care a venit pe arsi si care nu a facut nimic pentru acestia

  Administratie locala
 • Dragnea da asigurari ca Legea care interzice fumatul in spatiile inchise NU va fi modificata: Poate odata ne trezim si aceasta lege ne ajuta sa ne lasam de acest viciu

  Administratie locala
 • Peste o jumatate de milion de carduri de sanatate, emise in acest an

  Administratie locala
 • Premiera pentru lacul Techirghiol! Vezi speciile protejate!

  Administratie locala
 • Concurs de ciclism la Medgidia

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • Intervenții la rețeaua de iluminat public din comuna Saligny

  Administratie locala
 • Demersuri pentru asfaltarea a 4,5 kilometri de străzi în Fântânele

  Administratie locala
 • Drumurile din Negureni au fost asfaltate

  Administratie locala
 • Sistemul de iluminat public din Cerchezu va fi modernizat

  Administratie locala
 • Sistemul de alimentare cu energie elctrică din Ciobanu va fi reabilitat

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771