Scoala Gimnaziala Nr.1 din Fantanele a fost reabilitata inainte de deschiderea anului scolar

20 Septembrie 2017, Mirela Ionita

Educatie

O data cu inceperea noului an scolar 2017-2018, in comuna Fantanele s-au finalizat lucrarile de igienizare si pregatire a unitatilor de invatamant pentru ca elevii sa regaseasca salile de clasa curate, iar activitatea de desfasurare a orelor de curs sa se realizeze in conditii optime.

In timpul vacantei de vara, Scoala Gimnaziala Nr.1 din comuna Fantanele a fost reabilitata, s-au executat lucrari atat la interiorul cat si la exteriorul cladirii. Astfel, la exterior s-a realizat anveloparea termica a cladirii dar si reparatii la acoperis. La interior, s-au inlocuit obiectele si instalatiile sanitare si o mare parte din instalatia termica (calorifere, tevi) deoarece era veche. De asemenea, in majoritatea claselor s-a inlocuit parchetul. Pentru un randament mai mare, ediul comunei Fantanele, Gheorghe Popescu ne-a marturisit ca s-a achizitinat o centrala termica pe combustibil solid.
Bineinteles, ca la fiecare inceput de an scolar in unitatile de invatamant, scolare si prescolare, s-au executat lucrari de igienizare si curatenie si s-au achizitionat uniforme scolare.
In alta ordine de idei, edilul comunei Fantanele, Gheorghe Popescu, a mai declarat faptul ca: "Lucram la realizarea documentatiei pentru licitatia privind centura ocolitoare a comunei Fantanele. De saptamana viitoare scoatem la licitatie lucrarea de reabilitare a rigolelor si trotuarelor pe lungimea strazilor care au fost incluse in proiectul de asfaltare".
In cadrul proiectului de asfaltare a drumurilor din localitatea Fantanele s-au realizat lucrarile de reinnoire a covorului asfaltic pe strada Basarabia, strada Decebal si strada Caliacra. In acest proiect este inclusa si realizarea podurilor, podetelor si acceselor pietonale. Podurile si podetele vor fi executate pentru fiecare proprietate.

Articole din editia din data de 20 Septembrie 2017

 • Ministrul Sanatatii: Suntem depasiti in ceea ce priveste capacitatea de a prelua pacientii arsi. Am avut un guvern care a venit pe arsi si care nu a facut nimic pentru acestia

  Educatie
 • Dragnea da asigurari ca Legea care interzice fumatul in spatiile inchise NU va fi modificata: Poate odata ne trezim si aceasta lege ne ajuta sa ne lasam de acest viciu

  Educatie
 • Peste o jumatate de milion de carduri de sanatate, emise in acest an

  Educatie
 • Premiera pentru lacul Techirghiol! Vezi speciile protejate!

  Educatie
 • Concurs de ciclism la Medgidia

  Educatie
 • Articole din aceeasi categorie

 • Elevii din Ciocîrlia premiați la Concursul national „Made for Europe”

  Educatie
 • Elevii din Siliștea au călătorit prin istorie

  Educatie
 • Programul a��Școala altfel�� desfășurat la Școala Gimnazială Nr. 1 Dumbrăveni

  Educatie
 • Copiii din Tuzla participă la activități în cadrul programului aȘcoala Altfela

  Educatie
 • Elevii Școlii Gimnaziale și preșcolarii din Dumbrăveni implicați în campania de ecologizare a comunei

  Educatie
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771