Unitatile de invatamant din comuna Ostrov, bine puse la punct pentru noul an scolar

20 Septembrie 2017, Mirela Ionita

Educatie

Luni, 11 septembrie 2017, la ora 8:30 a avut loc festivitatea de deschidere a anului scolar la Scoala Gimnaziala Nr.1 Galita, la ora 9:00 la Scoala Gimnaziala Nr.2 Almalau,iar la ora 10:00 festivitatea a avut loc la Liceul "Regele Carol I" din Ostrov. Responsabilul de structuri a fost prezent si la scolile din satele Garlita si Esechioi.

Directorul Liceului "Regele Carol I", Monica Duda si directorul adjunct Constantin Florica, impreuna cu invitatii speciali: edilul comunei Ostrov, Niculae Dragomir si viceprimarul Tudor Iordan, i-au intampinat cum se cuvine pe elevii emotionati si pe insotitorii acestora.
Edilul comunei Ostrov le-a urat tuturor elevilor si parintilor, "Bun venit!". Edilul a marturisit ca traieste bucuria de a fi alaturi de elevi in acest inceput de nou an scolar. Edilul i-a indemnat pe cei din clasele pregatitoare sa descopere cu mult curaj scoala pregatita cu multa atentie si cu emotie, pentru ei, iar pe ceilalti elevi sa redescopere salile de clasa curate si frumoase si cadrele didactice care i-au asteptat cu drag. Edilul comunei Ostrov, Niculae Dragomir le-a urat succes tuturor elevilor si le-a transmis ca la sfarsitul anului isi doreste ca rezultatele la invatatura sa fie cat mai bune.
Directorul Liceului "Regele Carol I" din comuna Ostrov, Monica Duda, in cuvantul sau a multumit conducerii administratiei locale a comunei Ostrov pentru sprijinul acordat institutiilor de invatamant si pentru implicarea in actul educational.
"Domnul primar, Nicolae Dragomir este o persoana care intelege si sustine faptul ca investind in copii investeste in viitor, pentru ca datorita implicarii sale avem o scoala moderna, curata, frumoasa si dotata corespunzator pentru desfasurarea unui act educational de calitate", a declarat Monica Duda, directorul Liceului "Regele Carol I" Ostrov.
Directiunea scolii a facut apel la copii sa perceapa scoala pe o a doua casa si astfel sa ii respecte pe oamenii acesteia, fie personal didactic, fie personal administrativ; sa o ingrijeasca si sa o remodeleze dupa propria lor imaginatie si personalitate. Pe parinti, directorul Monica Duda, i-a asigurat ca si in aceast an, colectivul de cadre didactice va face tot ce ii sta in putinta pentru a raspunde exigentelor dumnealor si ca in scoala copiii primesc educatie de cea mai buna calitate. Aici ei invata sa socializeze, sa descopere lumea din jurul lor, sa lege prietenii si tot aici vor dobandi calitati ce vor dainui in timp precum cinstea, onoarea, curajul, respectul si harnicia.
"Succes tuturor elevilor in noul an scolar, dar in mod expres elevilor din clasa pregatitoare care ne calca pentru prima data pragul scolii. De asemenea, succes elevilor de clasa a-VIII-a si a-XII-a pe care ii asteapta un an greu la sfarsitul caruia vor sustine examene. Sunt convinsa de reusita lor, daca prioritatea numarul unu, cel putin in acest an, va fi invatatura. Noi, cadrele didactice din comuna Ostrov le punem la dispozitie tuturor elevilor, priceperea, cunostintele si timpul nostru pentru a-i ajuta sa reuseasca", a mai precizat directorul in discursul sau.
Potrivit directiunii scolare Ostrov, anul scolar 2017-208 a debutat pentru institutiile scolare din comuna Otrov cu cladiri bine puse la punct si cu dotarea materiala necesara desfasurarii unui proces instructiv educativ.

Album foto

 • Articole din editia din data de 20 Septembrie 2017

 • Ministrul Sanatatii: Suntem depasiti in ceea ce priveste capacitatea de a prelua pacientii arsi. Am avut un guvern care a venit pe arsi si care nu a facut nimic pentru acestia

  Educatie
 • Dragnea da asigurari ca Legea care interzice fumatul in spatiile inchise NU va fi modificata: Poate odata ne trezim si aceasta lege ne ajuta sa ne lasam de acest viciu

  Educatie
 • Peste o jumatate de milion de carduri de sanatate, emise in acest an

  Educatie
 • Premiera pentru lacul Techirghiol! Vezi speciile protejate!

  Educatie
 • Concurs de ciclism la Medgidia

  Educatie
 • Articole din aceeasi categorie

 • Activități desfășurate de elevii din Comana

  Educatie
 • Târgul Toamnei organizat de elevii din Pecineaga

  Educatie
 • Elevii din Ciocîrlia premiați la Concursul national „Made for Europe”

  Educatie
 • Elevii din Siliștea au călătorit prin istorie

  Educatie
 • Programul a��Școala altfel�� desfășurat la Școala Gimnazială Nr. 1 Dumbrăveni

  Educatie
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771