Lucrarea de asfaltare a drumurilor din localitatea Saligny se apropie de final

20 Septembrie 2017, Mirela Ionita

Administratie locala

In comuna Saligny, administratia locala continua lucrarile de asfaltare in satul Stefan cel Mare, iar in localitatea Saligny lucrarile se apropie de final.

Potrivit viceprimarului comunei Saligny, Nicolae Teleneanu "In localitatea Saligny, urmeaza a mai fi asfaltate inca trei strazi: Duzilor, Florilor si Zefirului, iar in doua saptamani aceasta investitie se va finaliza complet. Saptamana trecuta s-a demarat lucrarea de turnare a rigolelor betonate in localitatea Stefan cel Mare, iar in localitatea Saligny acestea sunt in proportie de 90% gata".
Nicolae Teleneanu, a declarat pentru ziarul "Graiul Dobrogei", faptul ca administratia publica locala a comunei Saligny lucreaza la realizarea unui proiect ce are ca obiectiv construirea unui teren de sport (minifotbal, volei, handbal). Spatiul de joc va fi amenajat cu teren din cauciuc, porti, imprejmuire si nocturna. Langa acest teren de sport, proiectul cuprinde si amenajarea unui parc, cu alei, spatii verzi bine delimitate, banci, cosuri de gunoi si iluminat.
In ceea ce priveste sala de sport amplasata in curtea Scolii Gimnaziale cu clasele I-VII din localitatea Saligny, urmeaza montarea acoperisului, dupa care se vor demara lucrarile la interior.
De asemenea, administratia locala a comunei Saligny lucreaza, potrivit viceprimarului Nicolae Teleneanu, la documentatia proiectelor ce au fost aprobate prin PNDL 2 (Programul National de Dezvoltare Locala) in vederea semnarii contractelor de finantare cu Ministerul Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene. Proiectele aprobate sunt: "Extindere retea alimentare cu apa loc. Faclia Zona Tabara, comuna Saligny, judetul Constanta", "Construire si dotare centru medical in localitatea Saligny, jud. Constanta", "Extindere retea iluminat public, sat Faclia Zona Tabara, comuna Saligny, judetul Constanta", "Modernizare iluminat public stradal, comuna Saligny, judetul Constanta".

Album foto

 • Articole din editia din data de 20 Septembrie 2017

 • Ministrul Sanatatii: Suntem depasiti in ceea ce priveste capacitatea de a prelua pacientii arsi. Am avut un guvern care a venit pe arsi si care nu a facut nimic pentru acestia

  Administratie locala
 • Dragnea da asigurari ca Legea care interzice fumatul in spatiile inchise NU va fi modificata: Poate odata ne trezim si aceasta lege ne ajuta sa ne lasam de acest viciu

  Administratie locala
 • Peste o jumatate de milion de carduri de sanatate, emise in acest an

  Administratie locala
 • Premiera pentru lacul Techirghiol! Vezi speciile protejate!

  Administratie locala
 • Concurs de ciclism la Medgidia

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • Proiect pentru construirea unei piețe de pește în Pecineaga

  Administratie locala
 • Amenajare loc de joacă în centrul orașului Negru Vodă

  Administratie locala
 • Capelă mortuară în localitatea Mireasa

  Administratie locala
 • Toate drumurile de pământ din localitatea Comana vor fi pietruite

  Administratie locala
 • Instituțiile de învățământ din Ciobanu pregătite pentru noul an școlar

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771