Atragere de fonduri pentru realizare teren de sport in comuna Amzacea

Septembrie 2017, Mirela Ionita

Administratie locala

In prezent, administratia publica locala a comunei Amzacea lucreaza la documentatia proiectelor si obtinerea avizelor pentru inaintarea acestora in vederea obtinerii finantarii din fondurile guvernamentale pentru cele trei proiecte aprobate prin Programul National de Dezvoltare Locala. De asemenea, se fac demersurile necesare pentru prelungirea contractului de finantare depus la AFIR (Agentia Fondurilor pentru Investitii Rurale) in vederea obtinerii de fonduri europene pentru construirea si amenajarea unui teren de sport in comuna Amzacea.


"Ne dorim sa prelungim proiectul ce are in vedere construirea unui teren de sport. Am dorit sa implementam acest proiect cu fonduri de la bugetul local insa acestea nu sunt suficiente pentru a putea duce la bun sfarsit aceasta lucrare. De aceea am depus acest proiect la AFIR, cu scopul de a atrage fonduri europene. Asa cum prevede proiectul, baza sportiva va fi dotata cu teren de fotbal cu gazon natural, imprejmuire; gradene, vestiare, dusuri si grupuri sanitare pentru jucatori, oaspeti, arbitri. Terenul se doreste a fi amplasat in localitatea Amzacea, iar ca suprafata de joc va avea 5,850 metri patrati", a declarat gospodarul sef al comunei Amzacea.
Atat echipa comunei Amzacea ce poarta numele "Luceafarul Amzacea" inscrisa in liga a V a a Campionatului Judetean de Fotbal, cat si tinerii din comuna vor reprezenta grupul tinta ce se va bucura de implementarea acestui proiect.
"In alta ordine de idei mentionez ca ne-am pregatit pentru inceperea anului scolar. Am realizat lucrari de igienizare si reparatii acolo unde au fost necesare, in unitatile scolare si in gradinite. Lucrarile de igienizare nu s-au realizat doar la interiorul unitatilor de invatamant ci si la exterior si in curtile interioare ale acestor institutii si la locurile de joaca. Le urez tuturor copiilor mult succes in noul an scolar. Copiii reprezinta pentru mine un prim obiectiv pentru care am lucrat si in care am investit, deoarece ei sunt viitorul nostru", a mai declarat pentru Graiul Dobrogei, edilul comunei Amzacea, Constantin Radu.

Articole din editia din data de Septembrie 2017

 • Primaria comunei Crucea a lansat proiectul "O Societate pentru Toate Varstele"

  Administratie locala
 • Arhiepiscopului Tomisului, IPS Teodosie ramane sub control judiciar

  Administratie locala
 • Tudose, despre scumpirea carburantilor: In mod cert nu este influenta accizei

  Administratie locala
 • Romanii care pleaca din tara risca amenzi intre 50 si 100 de lei daca nu anunta ANAF-ul

  Administratie locala
 • S-a semnat contractul de finantare pentru asfaltarea drumurilor din comuna Vulturu

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • Primăria Tuzla suspendă programul de lucru cu publicul

  Administratie locala
 • Au început lucrările de asfaltare în comuna Mircea Vodă

  Administratie locala
 • Școala din localitatea Crîngu reabilitată cu fonduri de la bugetul local

  Administratie locala
 • Lucrările de reabilitare a grădiniței din Dulgheru se apropie de final

  Administratie locala
 • Au început lucrările de asfaltare în Amzacea

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771