Modernizarea infrastructurii comunei Ostrov cu fonduri de la MDRAPFE

16 August 2017, Mirela Ionita

Administratie locala

Primarul comunei Ostrov, Niculae Dragomir, preocupat de dezvoltarea si modernizarea comunei, a reusit sa atraga fonduri guvernamentale pentru proiectul ce vizeaza infrastructura rutiera, prin Programul National de Dezvoltare Rurala de la Ministerul Dezvoltarii Regionale Administratiei Publice si Fondurilor Europene (MDRAPFE).

Infrastructura comunei Ostrov va beneficia de modernizarea drumurilor datorita aprobarii cererii de finanatare pentru proiectul "Modernizare strazi si asfaltare strazi in comuna Ostrov, judetul Constanta" cu o valoare de 7.589.150,03.
Banii guvernamentali ce vor fi alocati pentru acest proiect vor fi folositi de administratia publica locala a comunei Ostrov pentru demararea lucrarilor de amenajare si modernizare a drumurilor. Se vizeaza cu prioritate infrastructura rutiera pentru un confort sporit oferit participantilor la trafic, pentru rezolvarea nevoilor locuitorilor privind starea drumurilor si pentru schimbarea fetei comunei.
"Proiectul aprobat prin PNDL este o continuare a proiectului ce a fost incheiat anul trecut privind asfaltarea strazilor din localitatea Ostrov. Astfel venim in completare, cu diferenta acelor strazi care nu au fost prinse in primul program si cu extinderea a 3,5 kilometri de drum si satul Almalau. Mai exact, am incercat sa extindem modernizarea si asfaltarea drumurilor si in celelalte sate ce apartin comunei Ostrov. In localitatea Ostrov se vor asfalta datorita acestui proiect, aproximativ 85-90% din strazi. Acolo unde se impune, iar panta depaseste un anumit grad de inclinatie se vor construi rigole pentru colectarea apelor pluviale si de asemenea, se vor monta indicatoare rutiere", a declarat Niculae Dragomir, edilul comunei Ostrov.
Proiectul privind asfaltarea drumurilor din comuna Ostrov finalizat in anul 2016, "Modernizare strazi in localitatea Ostrov", a fost finantat prin OG 28 si a avut o valoare de 2,5 milioane euro. Proiectul a primit fonduri de la Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, iar investitia s-a realizat si cu o cofinantare de 10% din partea Primariei Ostrov.

Articole din editia din data de 16 August 2017

 • 7 zile de spectacole cultural-artistice in comuna Tuzla

  Administratie locala
 • Modernizarea comunei Tirgusor cu fonduri de la MDRAPFE - reabilitare retea apa potabila si infiintare canalizare apa uzata

  Administratie locala
 • Editia a-XV-a a Zilelor Comunei Silistea - 3 zile de sarbatoare

  Administratie locala
 • Dezvoltarea infrastructurii rutiere din comuna Mircea Voda prin atragerea de fonduri guvernamentale si europene

  Administratie locala
 • Viitorul Fantanele a castigat prima runda a Cupei Romaniei

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • Proiect pentru construirea unei piețe de pește în Pecineaga

  Administratie locala
 • Amenajare loc de joacă în centrul orașului Negru Vodă

  Administratie locala
 • Capelă mortuară în localitatea Mireasa

  Administratie locala
 • Toate drumurile de pământ din localitatea Comana vor fi pietruite

  Administratie locala
 • Instituțiile de învățământ din Ciobanu pregătite pentru noul an școlar

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771