Scoala gimnaziala din Viisoara, comuna Cobadin va fi dotata cu fonduri guvernamentale

August 2017, Mirela Ionita

Administratie locala

Scoala cu clasele I-VIII din localitatea Viisoara, comuna Cobadin a fost construita pe amplasamentul corpului vechi cu patru sali de clasa, ce a fost demolat pentru a face loc noii cladiri.


Noua scoala este construita in regim P+1 si are o suprafata de 900 mp. Unitatea scolara ofera celor 200 de elevi, sali de clasa, laborator de informatica, sala pentru centrala termica, grupuri sanitare, sala pentru corn si lapte, cancelarie. Investitia in valoare de 2.500.000 lei a fost realizata cu fonduri de Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice.
Cu fonduri guvernamentale de la Ministerul Dezvoltarii Regionale Administratiei Publice si Fondurilor Europene (MDRAPFE) noua scoala va fi dotata si mobilata in urma cererii de finanatare aprobata pentru proiectul "Dotare Scoala gimnaziala nr. 1 Pericle Martinescu Viisoara, clasele I-VIII, comuna Cobadin, judetul Constanta". Primarul comunei Cobadin Cornel Cocos, a solicitat directiunii unitatii de invatamant lista cu tot ceea ce este necesar pentru ca aceasta scola sa ofere copiilor confort si buna desfasurare a orelor de curs.
Hramul Bisericii "Adormirea Maicii Domnului"
Biserica din localitatea ce da numele comunei Cobadin, a sarbatorit in data de 15 august hramul "Adormirea Maicii Domnului". Crestinii au participat la slujba ce va fi savarsita de preotul paroh Muresan Gheorghe alaturi de preotii din imprejurimi invitati. La sfarsitul slujbei toti cei au fost prezenti la oficierea hramului au fost invitati la masa, in spatiul amenajat langa biserica.
Hramul pazeste biserica, ingrijeste de ea si vegheaza neincetat pentru trainicia bisericii avand acelasi rol in viata bisericii ca si ingerul pazitor in viata credinciosilor. Hramul ocroteste sfantul lacas si il apara de distrugere si lucruri rele.

Articole din editia din data de August 2017

 • 7 zile de spectacole cultural-artistice in comuna Tuzla

  Administratie locala
 • Modernizarea comunei Tirgusor cu fonduri de la MDRAPFE - reabilitare retea apa potabila si infiintare canalizare apa uzata

  Administratie locala
 • Editia a-XV-a a Zilelor Comunei Silistea - 3 zile de sarbatoare

  Administratie locala
 • Dezvoltarea infrastructurii rutiere din comuna Mircea Voda prin atragerea de fonduri guvernamentale si europene

  Administratie locala
 • Viitorul Fantanele a castigat prima runda a Cupei Romaniei

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • Mesajul primarului comunei Topraisar, Stelian Gheorghe cu ocazia Sfântului Nicolae

  Administratie locala
 • Președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu a avut o întâlnire de lucru cu rectorii și președinții senatului universităților din Constanța

  Administratie locala
 • Proiecte importante pe agenda de lucru a primarului Cristian Telehoi

  Administratie locala
 • Consilierii locali din Dumbrăveni au ales viceprimarul comunei

  Administratie locala
 • Ștefania Cealera: „Oamenii m-au ales pentru ca au încredere în mine”

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771