Infrastructura si sanatate domenii vizate de proiectele comunei Tuzla ce vor primi finantare prin PNDL

August 2017, Radu Petric

Administratie locala

Cele doua proiecte ce au primit aprobare spre finantare de la Ministerul Dezvoltarii Regionale Administratiei Publice si Fondurilor Europene (MDRAPFE) prin PNDL pentru dezvoltarea comunei Tuzla vizeaza infrastructura si sanatatea.


In lista obiectivelor si proiectelor aprobate prin Programul National de Dezvoltare Locala comuna Tuzla figureaza cu "Extindere canalizare comuna Tuzla, judetul Constanta" - valoare: 12,609,810.00 si "Reabilitare si schimbare destinatie cladire publica Corp C1 (cladire fost sediu primarie) in cladire cabinete medicale, extindere pe orizontala si pe verticala cu 1 etaj si mansarda, UAT comuna Tuzla, strada Constantei, nr.67" - valoare: 2,087,248.50.
La MDRAPFE prin Programul National de Dezvoltare Locala, administratia locala a comunei Tuzla a inaintat la inceputul acestui an cererea de finantare a proiectului ce are in vedere modernizarea infrastructurii din aceasta comuna. In urma aprobarii acesteia si finantare, prin implementarea Astfel, proiectul "Extindere canalizare comuna Tuzla, judetul Constanta" a fost aprobat si va primi finantare. Prin implementarea acestuia se va realiza introducerea retelei de canalizare in toata localitatea Tuzla si racordarea gospodariilor la aceasta. Se va introduce sistemul de canalizare pe o distanta de 17 km si se va folosi statia de epurare existenta. Dupa finalizarea lucrarilor de executie a sistemului de canalizare, administratia locala a comunei Tuzla, condusa de edilul Taner Resit si Consiliul Local, va demara lucrarile de asfaltare a strazilor de ramificatie din interiorul comunei.
Tot cu finantare de la bugetul de stat, administratia locala a comunei Tuzla va demara un proiect de reabilitare si transformare a sediului fostei primarii Tuzla in cabinete medicale. "Reabilitare si schimbare destinatie cladire publica Corp C1 (cladire fost sediu primarie) in cladire cabinete medicale, extindere pe orizontala si pe verticala cu 1 etaj si mansarda, UAT comuna Tuzla, strada Constantei, nr.67" are ca obiectiv ridicarea noului dispensar medical uman pe amplasamentul vechii primarii din comuna Tuzla. Noul centru medical va fi dotat cu mobilier si aparatura medicala. Cladirea dispensarului va fi construita in regim Parter + 1 Etaj, iar cabinetele medicale vor fi amenajate atat la parter cat si la etajul cladirii.

Articole din editia din data de August 2017

 • Mega-planul de investitii din bani publici cu care Guvernul vrea sa atraga turistii. Mircea Dobre: "Dom`ne, ne asumam si noi ceva, miscam si noi ceva?!"

  Administratie locala
 • Construire casa mortuara in localitatea Viroaga din comuna Cerchezu

  Administratie locala
 • Sistem de canalizare menajera in localitatea Amzacea

  Administratie locala
 • Dispensar medical uman pentru comuna Pecineaga

  Administratie locala
 • Tabara Internationala de Pictura "Lucian Grigorescu" reda Medgidiei puterea de exemplu in cultura romaneasca

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • Intervenții la rețeaua de iluminat public din comuna Saligny

  Administratie locala
 • Demersuri pentru asfaltarea a 4,5 kilometri de străzi în Fântânele

  Administratie locala
 • Drumurile din Negureni au fost asfaltate

  Administratie locala
 • Sistemul de iluminat public din Cerchezu va fi modernizat

  Administratie locala
 • Sistemul de alimentare cu energie elctrică din Ciobanu va fi reabilitat

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771