Zilele Comunei Silistea 13-15 august 2017

August 2017, Mirela Ionita

Social

Primaria si Consilul Local al comunei Silistea ii invita pe toti locuitorii comunei dar si pe cei apropiati acestei comune, la cea de-a XV-a editie a Zilelor Comunei Silistea, care va avea loc in perioada 13-15 august. In aceste trei zile de sarbatoare, silistenii vor putea participa la activitati sportive, proiectii animate pentru copii dar si un program artistic.

Sarbatoarea Zilele Comunei Silistea va incepe duminica, 13 august, in spatiul bazei sportive unde se va da startul Cupei Silistei la Fotbal de la ora 16:00. Echipele participante sunt: Ulmetum Pantelimon, Sportul Tortoman, Viitorul Cuza Voda si Steaua Sperantei Silistea. Va avea loc un meci si la categoria Old Boys, unde se vor confrunta Legedele Silistei cu Legendele Tortoman.
Luni, 14 august, copiii din comuna Silistea vor avea parte de o mare surpriza, la ora 10:00, la Caminul Cultural din localitatea Tepes Voda unde se vor putea bucura de proiectii de filme si desene animate cu eroii si personajele preferate.
Ziua de 15 august va fi o zi de mare sarbatoare pentru locuitorii comunei Silistea, care vor avea parte de un progran cultural-artistic. Dimineata, toti credinciosii din comuna vor merge la slujba religioasa, la biserica "Adormirea Maicii Domnului" unde vor praznui hramul lacasului de cult. Dupa slujba, enoriasii vor participa la agapa crestina ce va avea loc la Caminul Cultural.
De la ora 19:00, locuitorii comunei Silistea se vor bucura de un program artistic oferit de invitati deosebiti. Ansamblul Silisteanca si Ansamblul Datina-Carabetovca va urca pe scena in deschiderea spectacolului. Va interpreta melodii din muzica romaneasca si cea internationala, din diferite genuri muzicale, Selatin Kiazim. Vor urca pe scena Anastasia Gerasoudis care va interpreta muzica greceasca, Oana Tomoiaga - muzica populara de Maramures, Mioara Velicu - muzica populara de Moldova, Amigo Band - muzica de petrecere. Pe scena va urca si trupa de dans Salsa Encanto care va face demonstratii de dans latino dar si lectii de dans colective. Aproape de miezul noptii, cei prezenti vor putea admira un minunat foc de artificii, moment in care se va canta "La multi ani!". Dupa focul de artificii sarbatoarea va continua cu muzica de petrecere.

Articole din editia din data de August 2017

 • Delegarea prin concesiune a serviciului de iluminat din Medgidia

  Social
 • Primarul Constantei: Incepand de astazi, toate proprietatile vor putea fi vandute numai cu aprobarea Consiliului Local

  Social
 • Drumuri asfaltate si iluminat public stradal eficientizat in comuna Vulturu

  Social
 • Zilele Comunei Silistea 13-15 august 2017

  Social
 • Dezvoltare infrastructura rutiera, educationala si de sanatate in comuna Saraiu

  Social
 • Articole din aceeasi categorie

 • Ziua Armistițiului, sărbătorită în municipiul Medgidia

  Social
 • Primăria Fântânele va acorda stimulente financiare pentru întemeierea familiei și pentru nou născuți

  Social
 • Caravană de informare pentru persoanele cu dizabilități din comuna Vulturu

  Social
 • Ziua Armatei Române sărbătorită în municipiul Medgidia

  Social
 • Primăria municipiului Medgidia își premiază cetățenii

  Social
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771