Sarbatoare in cinstea comunei Pantelimon

August 2017, Mirela Ionita

Social

Organizata din donatiile si sponsorizarile agentilor economici ce isi desfasoara activitatea in comuna, Ziua comunei Pantelimon s-a desfasurat pe data de 27 iulie 2017 in cadrul bazei sportive din localitatea Pantelimonul de Sus ce a fost special amenajata pentru aceasta deosebita zi.

Primaria si Consiliul Local al comunei Pantelimon, dar si oamenii de afaceri care isi desfasoara activitatea economica pe raza comunei Pantelimon au pus umarul la reusita Zilei Comunei. S-au montat umbrele, mese si banci pentru participantii la distractie si tot aici a fost amenajat si un spatiu pentru distractie cu tobogane gonflabile, saltele elastice, jocuri distractive dar si standuri cu dulciuri ce au captat atentia celor mici dar si a tinerilor.
Ziua comunei Pantelimon a inceput cu premierea participantilor si a castigatorilor concursurilor organizate cu ocazia acestei sarbatori satesti. Miercuri, 26 iulie la orele 16:30 la stadionul de fotbal din Pantelimon au avut loc doua meciuri de fotbal in cadrul "Cupei Ulmetum". La categoria juniori, meciul a fost sustinut de echipa de juniori Pantelimon care s-a confruntat cu echipa Ovidiu, iar la seniori echipa Tirgusor cu echipa Pantelimon. Castigatorii au primit diplome, medalii si cupe. Joi 27 iulie, la ora 13:00 s-a dat startul Crosului "Sfantul Pantelimon", de la cetatea Ulmetum, iar sosirea a fost la stadionul din Pantelimon unde a avut loc si premierea castigatorilor. Cei care au ocupat podiumul au primit: Locul I o bicicleta, Locul II o trotineta, iar Locul III echipament sportiv. Toti participantii au primit diplome, medalii si pachete cu dulciuri.
La ziua comunei Pantelimon au fost prezenti primarii comunelor apropiate: primarul comunei Silistea-Mihai Soare, primarul comunei Ciobanu-Tudorel Gurgu, primarul comunei Totoman-Lucian Chitic, primarul comunei Saraiu-Dorinela Irimia dar si presedintele Consiliului Judetean Constanta Marius Horia Tutuianu, persoane ce administreaza acest judet, oameni apropiati comunei Pantelimon.
Marius Horia Tutuianu, presedintele Consiliului Judetean Constanta i-a felicitat pe cei ce au organizat Ziua comunei, in special pe sponsorul principal, iar cetatenilor le-a urat sanatate asigurandu-i ca va oferi sprijin comunei in continuare in vederea finalizarii proiectelor ce au fost demarate dar si a celor viitoare, le-a urat "La multi ani" si distractie placuta.
Alaturi de presedintele CJC, edilul comunei Saraiu, Dorinela Irimia, a adus un omagiu omului, gospodarului si primarului comunei Pantelimon, Vasile Neicu si a mentionat ca Dumnezeu a tinut ca timpul frumos sa ofere reusita acestei zile. De asemenea, edilul a facut apel catre locuitorii comunei pentru ca acestia sa incline spre unitate si chibzuinta si sa faca alegerea corecta a unui nou primar, localnic, care sa continue munca lasata in urma trecerii in nefiinta a fostului primar al comunei Pantelimon, Vasile Neicu. Dorinela Irimia a mai mentionat ca cel mai important este omul care va trebui sa munceasca pentru oamenii acestei frumoase comune, le-a urat sanatate si voie buna celor prezenti.
Spectacolul a debutat cu programul artistic oferit de Ansamblul de dansuri populare din comuna Pantelimon alcatuit din Ulmetum junior si Ulmetum senior. Petrecerea a continuat cu hore si dans in ritmul muzicii interpretata de invitatii la aceasta sarbatoare: artisti cunoscuti de muzica populara precum Petrica Matu Stoian, Constantin Enceanu, dar si artistul Morris-solist si dj de muzica house. Pe parcursul intregii zile o formatie de muzica populara, a intretinut atmosfera iar cei prezenti au fost invitati de catre reprezentantii administratiei locale Pantelimon si sponsorul principal al acestei sarbatori satesti sa serveasca un pahar cu vin, bere sau mici, pregatite din belsug pentru cei prezenti.
Evenimentul organizat si prezentat de Fratii Buzoieni in cinstea comunei Pantelimon, ce a adus bucurie si voie buna in sufletul locuitorilor acestei comune, s-a incheiat seara cu un spectaculos foc de artificii.

Album foto

 • Articole din editia din data de August 2017

 • Delegarea prin concesiune a serviciului de iluminat din Medgidia

  Social
 • Primarul Constantei: Incepand de astazi, toate proprietatile vor putea fi vandute numai cu aprobarea Consiliului Local

  Social
 • Drumuri asfaltate si iluminat public stradal eficientizat in comuna Vulturu

  Social
 • Zilele Comunei Silistea 13-15 august 2017

  Social
 • Dezvoltare infrastructura rutiera, educationala si de sanatate in comuna Saraiu

  Social
 • Articole din aceeasi categorie

 • Copiii din Siliștea, în excursie la Aqua Magic

  Social
 • Primăria municipiului Medgidia marchează Ziua Universală a Iei Românești

  Social
 • Un moment de solidaritate

  Social
 • Locuitorii din Siliștea au primit semințe și răsaduri pentru înființarea grădinilor

  Social
 • Ziua Internaţională a Familiei marcată la Cumpăna

  Social
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771