Educație

Pregatiri pentru noul an scolar in comuna Garliciu

Autoritatile locale din Garliciu au demarat alaturi de conducerea unitatilor de invatamant lucrari de igienizare in cadrul institutiilor, inainte de deschiderea noului an scolar, pentru ca acestea sa isi primeasca in cele mai bune conditii elevii.
Potrivit edilului Constantin Cinpoiasu, administratia locala a comunei Garliciu se preocupa de conditiile din unitatile de invatamant dar si de sanatatea elevilor scolari si prescolari si de aceea au inceput un program de pregatiri pentru noul an scolar care vizeaza lucrari de reparatii, igienizari, vopsiri si amenajari interioare. Aceste lucrari se executa atat in Scoala Gimnaziala Dumitru Gavrilescu, cat si in gradinita din comuna Garliciu pentru ca cei mici sa invete intr-un mediu curat.
Edilul Constantin Cinpoiasu ne-a declarat ca in prezent se lucreaza si la inlocuirea gardului ce imprejmuieste scoala cu clasele I-VIII din comuna. Potrivit acestuia, gardul este asemanator celui din fier forjat.
In alta ordine de idei, primarul comunei Garliciu, Constantin Cinpoiasu ne-a marturisit ca desi au fost de precipitatii abundente in ultima perioada, este bucuros ca nu s-au produs inundatii asa cum s-a intamplat anul trecut, iar gospodarii sunt multumiti ca vor avea recolte bogate. Ploile in cantitati mari nu au facut decat sa sporeasca recolta si sa ii asigure pe oamenii ce au muncit ca va fi una bogata.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*