Investitii si excursii pentru copiii din comuna Ion Corvin

19 Iulie 2017, Mirela Ionita

Educatie

Deoarece vocatia edilului comunei Ion Corvin, Marcela Radulescu are la baza dragostea pentru copii si educatie, aceasta pune pe primul plan investitiile ce le ofera copiilor conditii mai bune in unitatile de invatamant, din dorinta de a-i incuraja si a le planta in suflet iubirea pentru invatatura.

Marcela Radulescu, edilul comunei Ion Corvin, ne-a marturisit ca in urma discutiei purtate cu firma executanta, au inceput lucrarile de construire a salii de sport in apropierea Scolii Gimnaziale Nr. 2 din localitatea Viile.
Cu o suprafata de o 364 metri patrati, cladirea salii de sport scolare, va beneficia de teren de sport, vestiare si grupuri sanitare pentru baieti si pentru fete. In noua sala de sport se vor desfasura orele de educatie fizica si sport pe timpul iernii sau atunci cand conditiile meteorologice vor fi nefavorabile, iar copiii vor putea practica diferite sporturi precum: baschet, volei, tenis. De asemenea in incinta acestei sali se vor organiza si diferite activitati educative si socioculturale.
Acest proiect a luat nastere din dorinta de a le crea conditii cat mai bune celor 180 de copii prescolari si scolari din localitatea Viile, iar investitia se realizeaza cu fonduri de la Consiliul Judetean Constanta.
Tot din dragoste pentru copii, conducerea administratiei publice locale a comunei Ion Corvin le-a pregatit o mare surpriza la inceput de vacanta, copiilor claselor IV-VIII din comuna Ion Corvin. In data de 29 iunie, 110 copii au fost pregatiti pentru a pleca spre marea distractie ce ii astepta la parcul acvatic din statiunea Mamaia, Aqua Magic. Insotiti de cadre didactice dar si de o parte din membrii comitetului de parinti, copiii au fost supravegheati in permanenta. Cele 135 de persoane ce au mers la Aqua Magic au beneficiat de transport gratuit oferit de Primaria si Consiliul Local al comunei Ion Corvin. Intrarea in parcul acvatic a fost gratuita, oferita de Aqua Magic, iar in incinta acestuia administratia locala a comunei Ion Corvin le-a oferit copiilor o masa calda.
Ziua a fost minunata iar copiii au profitat din plin de aceasta excursie ramanand pana aproape de ora inchiderii. De la 10:00 pana la ora 17:00 copiii au innotat, s-au jucat, au plutit lin pe Lazy River si au simtit adrenalina in toboganele acvatice.

Articole din editia din data de 19 Iulie 2017

 • Saptamana dedicata artei plastice medgidiene, aproape de start

  Educatie
 • Curtea de Apel Constanta s-a pronuntat cu privire la ridicarea masurii controlului judiciar al IPS Teodosie. Ce decizie s-a dat!

  Educatie
 • S-a deschis Gradina Botanica din Techirghiol!

  Educatie
 • Dupa Piateta Decebal, atentia societatii Apollo Ecoterm s-a mutat pe Parcul 1 Mai

  Educatie
 • Surprize de vara pentru copiii din comuna Pestera

  Educatie
 • Articole din aceeasi categorie

 • Activități desfășurate de elevii din Comana

  Educatie
 • Târgul Toamnei organizat de elevii din Pecineaga

  Educatie
 • Elevii din Ciocîrlia premiați la Concursul national „Made for Europe”

  Educatie
 • Elevii din Siliștea au călătorit prin istorie

  Educatie
 • Programul a��Școala altfel�� desfășurat la Școala Gimnazială Nr. 1 Dumbrăveni

  Educatie
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771