Scoala de Vara editia a-II-a Tuzla 2017

Iulie 2017, Mirela Ionita

Social

Inceput in anul 2016, proiectul "Scoala De Vara" demarat in cadrul Centrului pentru Tineret Ion Creanga din comuna Tuzla de catre coordonatorul Maria Damian Pascal, administratorul centrului cultural cu sprijinul edilului Resit Taner si al Consiliului Local si-a atins scopul dorit. Prin acest program cei implicati au schimbat ideea despre scoala si au alungat teama de aceasta relizand lucruri importante pentru dezvoltarea copiilor intr-un mod relaxant, prin activitati sportive, dans, gimnastica ritmica, teatru, muzica, gastronomie si multe altele.

Luni 10 iulie, s-a dat startul la cea de-a II a editie a programului Scoala de Vara - Tuzla. Cei ce doresc sa se inscrie la acest program sunt asteptati la Centrul pentru Tineret Ion Creanga din localitate pentru completarea unui formularul tip de inscriere.
"Avem experienta si cei mai grozavi instructori! Vino sa inveti si sa te distrezi deopotriva. Anul acesta, vom tine cursurile de creatie in centru dar si in exteriorul acestuia. Pictura, lectura si dans la nisip. Excursii si multe surprize. Suna bine? Cred ca, da ! Va asteptam saptamana aceasta sa va inscrieti copiii. Avem cursuri si pentru adolescenti si tineri. Cursurile sunt gratuite!", asa suna anuntul facut de catre Maria Damian Pascal, administratorul Centrului pentru Tineret Ion Creanga Tuzla catre parintii si tutorii copiilor din comuna.
Varsta minima de inscriere la programul Scoala de Vara - Tuzla este de 4 ani. Cursurile ce se vor tine in cadrul acestui program sunt: canto, chitara, clape, tobe, dansuri sportive si street-dance, pictura si lucru manual.
Scoala de Vara - Tuzla" este o scoala "altfel", unde toti, adulti sau copii, parinti sau instructori, invata si se distreaza. De asemenea sunt asteptati la inscrieri si tinerii voluntari la cursuri ce ofera ajutor celor mici.
Proiectul "Scoala de Vara -Tuzla" editia a-II-a, este un proiect conceput si coordonat de Centrul Pentru Tineret Ion Creanga Tuzla, sustinut de edilul Resit Taner, aprobat de Consiliul Local si finantat de administratia locala Tuzla.

Articole din editia din data de Iulie 2017

 • Radu Mazare, condamnat la patru ani cu suspendare, in cazul retrocedarilor ilegale de terenuri. Nicusor Constantinescu a primit trei ani de inchisoare cu suspendare. Instanta s-a pronuntat dupa 9 ani de procese

  Social
 • Cursuri de astronomie pentru copii

  Social
 • Reabilitare strazi in localitatea Cerchezu

  Social
 • Activitati de vacanta la Scoala Gimnaziala "Marin Voinea" Cerchezu

  Social
 • Noul prefect al Constantei a depus luni juramantul

  Social
 • Articole din aceeasi categorie

 • 3 persoane cu dizabilități din Ciobanu au primit vehicule din partea autorităților locale

  Social
 • Companiile JD Agro Cocora și JD Agro Amzacea susțin învățământul în comunitățile locale

  Social
 • 120 de copii din Bărăganu vor primi tichete sociale pentru rechizite

  Social
 • Primăria Municipiului Medgidia - Anunț de Interes Public

  Social
 • Copiii din Siliștea, în excursie la Aqua Magic

  Social
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771