Reabilitarea cailor de acces spre plaja Tuzla

Iulie 2017, Mirela Ionita

Administratie locala

Din dorinta de a crea cele mai bune conditii si un confort ridicat atat pentru locuitorii comunei cat si pentru turisti, edilul comunei Tuzla, Resit Taner demareaza investitii pentru dezvoltarea infrastructurii rutiere.

Potrivit consilierului personal al edilului comunei Tuzla, Daniel Stoica, incepe pietruirea tuturor strazilor din intreaga comuna. Lucrarea se va executa cu fonduri de la bugetul local si se va realiza pe o distanta de aproximativ 18 kilometri. Dupa finalizarea lucrarilor de pietruire, autoritatile locale doresc demararea lucrarii de asfaltare. In acest mod, intreaga infrastructura rutiera a comunei Tuzla va fi reabilitata.
De asemenea, edilul Resit Taner doreste sa demareze in cel mai scurt timp reabilitarea prin pietruire a doua drumuri ce reprezinta caile de acces catre plaja Tuzla. Potrivit consilierului Daniel Stoica, numarul turistilor ce prefera aceasta plaja in schimbul celor aglomerate este de trei ori mai mare decat in anii anteriori.
"Plaja Tuzla este supravegheata in permanenta de salvamari, echipaj ISU si echipaj medical, pentru a putea interveni in cazul incidentelor neprevazute si mai ales pentru prevenirea acestora, punand pe primul loc siguranta celor ce aleg aceasta plaja salbatica, unica prin farmecul ei. Plaja Tuzla este un taram salbatic preferat de cei ce adora sentimentul de liniste deoarece singurul zgomot care se aude pe tarmul ingust este cel al valurilor", a declarat consilierul Daniel Stoica.
De asemenea, pe plaja comunei Tuzla au fost amplasate toalete publice si cosuri pentru gunoi cu scopul de a pastra curatenia si pentru a nu diminua frumusetea acestei plaje cu deseuri. Curatenia este intretinuta de catre beneficiarii Legii 416 care zilnic colecteaza deseurile cu masina de gunoi.
In alta ordine de idei, Daniel Stoica ne-a mai marturisit ca autoritatea locala Tuzla doreste atragerea de fonduri europene printr-un proiect depus la Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale (AFIR) ce prevede achizitionarea unei noi masini de gunoi si a unui buldoescavator ce vor putea fi folosite si pe timpul iernii pentru deszapezire.

Excursie la Eforie Aqua Park pentru elevii din comuna Tuzla
La sfarsitul lunii iunie, timp de o saptamana, in fiecare zi cate 30 de copii din clasele I-VIII au pornit intr-o excursie la parcul acvatic din Eforie Nord unde au avut parte de multa distractie.
Eforie Aqua Park este un parc acvatic modern dotat cu noua tobogane, dintre care un tobogan de mare viteza, piscine, jacuzzi cu capacitate de peste 25 de persoane si un Lazy River.
Transportul catre Eforie Aqua Park a fost asigurat de Primaria si Consiliul Local Tuzla, iar intrarea in parcul acvatic gratuita. Aceasta este una dintre surprizele pregatite pentru copii din comuna Tuzla, deoarece administratia locala a comunei le va organiza excursii si la Aqua Magic.

Articole din editia din data de Iulie 2017

 • Radu Mazare, condamnat la patru ani cu suspendare, in cazul retrocedarilor ilegale de terenuri. Nicusor Constantinescu a primit trei ani de inchisoare cu suspendare. Instanta s-a pronuntat dupa 9 ani de procese

  Administratie locala
 • Cursuri de astronomie pentru copii

  Administratie locala
 • Reabilitare strazi in localitatea Cerchezu

  Administratie locala
 • Activitati de vacanta la Scoala Gimnaziala "Marin Voinea" Cerchezu

  Administratie locala
 • Noul prefect al Constantei a depus luni juramantul

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • Intervenții la rețeaua de iluminat public din comuna Saligny

  Administratie locala
 • Demersuri pentru asfaltarea a 4,5 kilometri de străzi în Fântânele

  Administratie locala
 • Drumurile din Negureni au fost asfaltate

  Administratie locala
 • Sistemul de iluminat public din Cerchezu va fi modernizat

  Administratie locala
 • Sistemul de alimentare cu energie elctrică din Ciobanu va fi reabilitat

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771