Excursie pentru copiii din comuna Dumbraveni la raiul acvativ-Aqua Magic

Iulie 2017, Radu Petric

Social

Pentru elevii din comuna Dumbraveni vacanta de vara a inceput cu multa distractie si balaceala in cadrul parcului acvatic Aqua Magic.

Pe data de 28 iunie, in cadrul programului initiat de Consiliul Judetean Constanta, copiilor cu mediile cele mai bune din comuna Dumbraveni li s-a oferit o excursie gratuita la parcul acvatic din statiunea Mamaia. Pentru aceasta plimbare, Primaria comunei Dumbraveni le-a asigurat transportul gratuit celor 25 de copii ce au plecat la Aqua Magic. A fost o zi magica pentru toti copii si in special pentru cei ce fac parte din familii cu situatii materiale dificile ce nu au o alta posibilitate de a trai o asemenea bucurie.
Aqua Magic este dotat cu instalatii moderne, tobogane colorate, piscine imense pentru copii si adulti, caderi de apa, bazine si un rau de aproape 400 de metri lungime. La Aqua Magic alaturi de distractiile acvatice, copii au parte de spectacole, karaoke si concursuri.
Tot pentru elevii din comuna Dumbraveni, edilul Stelian Clinciu, a solicitat si asteapta sprijinul Consiliului Judetean Constanta pentru amenajarea unui teren de sport la scoala cu clasele I-VIII din localitatea Dumbraveni. Acesta este necesar pentru desfasurarea orelor de educatie fizica in aer liber, dar si a activitatilor recreative si interactive ale elevilor. Pentru amenajarea acestuia este necesara turnarea unei platforme betonate pentru nivelare si montarea unui covor sintetic.
De asemenea, conducerea Primariei Dumbraveni asteapta fonduri si pentru proiectul ce are ca scop modernizarea si eficientizarea sistemului de iluminat public stradal prin achizitionarea de corpuri de iluminat echipate cu surse LED si montarea acestora pe stalpii existenti. Prin demararea acestei investitii se vor inlocui lampile vechi cu cele noi pe baza de led, iar de aceste schimbari va beneficia inclusiv satul Furnica.
Modernizarea sistemului de iluminat public din intreaga comuna Dumbraveni va duce la un consum de energie scazut, fapt ce va aduce economii la bugetul local dar si cresterea sigurantei locuitorilor din comuna si a traficului.
Primaria comunei Dumbraveni a primit o parte din suma necesara pentru demararea acestui proiect de la Consiliul Judetean Constanta, insa aceasta nu este suficienta pentru finalizarea investitiei.

Articole din editia din data de Iulie 2017

 • Radu Mazare, condamnat la patru ani cu suspendare, in cazul retrocedarilor ilegale de terenuri. Nicusor Constantinescu a primit trei ani de inchisoare cu suspendare. Instanta s-a pronuntat dupa 9 ani de procese

  Social
 • Cursuri de astronomie pentru copii

  Social
 • Reabilitare strazi in localitatea Cerchezu

  Social
 • Activitati de vacanta la Scoala Gimnaziala "Marin Voinea" Cerchezu

  Social
 • Noul prefect al Constantei a depus luni juramantul

  Social
 • Articole din aceeasi categorie

 • Primăria Municipiului Medgidia - Anunț de Interes Public

  Social
 • Copiii din Siliștea, în excursie la Aqua Magic

  Social
 • Primăria municipiului Medgidia marchează Ziua Universală a Iei Românești

  Social
 • Un moment de solidaritate

  Social
 • Locuitorii din Siliștea au primit semințe și răsaduri pentru înființarea grădinilor

  Social
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771