Proiect regional de dezvoltare a infrastructurii de apa uzata in orasul Negru Voda

Iulie 2017, Mirela Ionita

Administratie locala

In cadrul ultimei sedinte a Consiliului Local Negru Voda, ce a avut loc la sfarsitul lunii iunie, consilierii au aprobat o serie de proiecte ce au ca scop modernizarea si dezvoltarea orasului.


Alesii locali au aprobat implementarea proiectului si a cheltuielilor legate de proiectul "Amenajare spatii verzi in orasul Negru Voda", contributia orasului la acest proiect fiind de 73.086 lei, suma ce reprezinta 2% din valoarea eligibila a proiectului.
Emiterea hotararii de consiliu local este ultimul pas pe care administratia locala a trebuit sa il realizeze inainte de semnarea contractului de finantare cu Ministerul Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene (MDRAPFE).
In sedinta s-a aprobat si studiul de fezabilitate si indicatorii tehnico-economici pentru "Proiectul Regional de Dezvoltare a infrastructurii de apa si apa uzata in aria de operare a S.C. RAJA S.A. Constanta in perioada 2014-2020". Acest proiect ce este implementat de S.C. RAJA S.A. vizeaza reabilitarea statiei de epurare de la nivelul orasului Negru Voda si extinderea retelei de distributie de apa potabila din satele Darabani si Valcele.
Scopul proiectului este dat de realizarea unor obiective precum: conformarea la cerintele Directivei 91/271/CEE privind epurarea apelor uzate orasenesti, modificata prin Directiva 98/15/CEE; combaterea poluarii transfrontaliere, prin dezvoltarea infrastructurii de mediu (statii de epurare a apelor uzate si sisteme de canalizare) in Bazinul Hidrografic Dobrogea Litoral al Marii Negre; reducerea poluarii solului si a apelor subterane, reducerea poluarii apelor de suprafata receptoare prin Directiva 98/15/CEE.

Articole din editia din data de Iulie 2017

 • Radu Mazare, condamnat la patru ani cu suspendare, in cazul retrocedarilor ilegale de terenuri. Nicusor Constantinescu a primit trei ani de inchisoare cu suspendare. Instanta s-a pronuntat dupa 9 ani de procese

  Administratie locala
 • Cursuri de astronomie pentru copii

  Administratie locala
 • Reabilitare strazi in localitatea Cerchezu

  Administratie locala
 • Activitati de vacanta la Scoala Gimnaziala "Marin Voinea" Cerchezu

  Administratie locala
 • Noul prefect al Constantei a depus luni juramantul

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • Mesajul primarului comunei Topraisar, Stelian Gheorghe cu ocazia Sfântului Nicolae

  Administratie locala
 • Președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu a avut o întâlnire de lucru cu rectorii și președinții senatului universităților din Constanța

  Administratie locala
 • Proiecte importante pe agenda de lucru a primarului Cristian Telehoi

  Administratie locala
 • Consilierii locali din Dumbrăveni au ales viceprimarul comunei

  Administratie locala
 • Ștefania Cealera: „Oamenii m-au ales pentru ca au încredere în mine”

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771