Dumitru Timofte - noul primar al comunei Nicolae Balcescu

5 Iulie 2017, Mirela Ionita

Administratie locala

In urma alegerilor partiale din Nicolae Balcescu, din data de 11 iunie 2017, Dumitru Timofte a devenit primarul comunei.
In competitia electorala s-au inscris sase candidati: Nicolae Ciocanete - PSD, Adrian Albu - PNL, Constantin Lucian - PMP, si 3 Independenti: Timofte Dumitru, Nicu Albu, Tudor Gheorghe. Prezenta la vot a fost de 61,69%. Locuitorii comunei Nicolae Balcescu l-au ales pentru functia de primar pe independentul Dumitru Timofte cu un numar de 1.147 voturi.

Joi 29 iunie 2017, la ora 14:00, in sala de sedinte din incinta primariei comunei Nicolae Balcescu, a avut loc sedinta de investire a noului primar Dumitru Timofte. La ceremonie au fost prezenti: judecatorul Lefter Alina, reprezentanta Prefecturii Constanta - Nicoleta Gula, viceprimarul Constantin Lucian, consilierii locali, preotii care slujesc in bisericile din comuna Nicolae Balcescu, reprezentanti ai politiei locale si celei rurale, dar si simpatizanti ai noului ales in functia de primar al comunei Nicolae Balcescu.
Dupa depunerea juramantului pentru functia de primar, edilul Dumitru Timofte le-a multumit celor care l-au votat dar si celor care nu l-au votat, asigurandu-i ca va fi primar pentru toti cetatenii comunei Nicolae Balcescu si ca impreuna cu viceprimarul Constantin Lucian si Consiliul Local, va sterge cu buretele tot ce s-a facut, urmand sa munceasca in mod corect pentru schimbarea in totalitate a comunei Nicolae Balcescu si pentru un viitor mai bun, pentru copiii de acum dar si cei viitori.
La finalul ceremoniei de investire in functie, noul edil al comunei Nicolae Balcescu, Dumitru Timofte a anuntat ca urmeaza prima sedinta de Consiliul pentru trasarea sarcinilor si punerea in practica a obiectivelor propuse.
Consiliul Local al comunei Nicolae Balcescu este format din opt membrii PNL, patru membrii PSD, doi membrii PMP si un membru PNT. Viceprimarul comunei Nicolae Balcescu, Constantin Lucian face parte din partidul PMP, iar noul edil al comunei, Dumitru Timofte este independent.
Primarul Dumitru Timofte le-a promis locuitorilor comunei Nicolae Balcescu si va demara cat mai repede lucrarea de realizare a sistemului de canalizare, de asfaltare in localitatile Nicolae Balcescu si Dorobantu, dar si aducerea conductei de gaze din orasul Mihail Kogalniceanu, cel putin pana la intrarea in comuna Nicolae Balcescu.

Album foto

 • Articole din editia din data de 5 Iulie 2017

 • Se lucreaza la asfaltarea DJ 224 Medgidia - Tortoman. Seful CJ Constanta a verificat lucrarile

  Administratie locala
 • 15 elevi ai Liceului Tehnologic "Nicolae Dumitrescu" din Cumpana fac practica in domeniul hotelier in Spania

  Administratie locala
 • Vara bogata in proiecte si investitii la Saraiu

  Administratie locala
 • Sistem de alimentare cu apa potabila in localitatile Galbiori si Stupina, comuna Crucea

  Administratie locala
 • Monitorizare video stradala in comuna Mircea Voda

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • Proiect pentru construirea unei piețe de pește în Pecineaga

  Administratie locala
 • Amenajare loc de joacă în centrul orașului Negru Vodă

  Administratie locala
 • Capelă mortuară în localitatea Mireasa

  Administratie locala
 • Toate drumurile de pământ din localitatea Comana vor fi pietruite

  Administratie locala
 • Instituțiile de învățământ din Ciobanu pregătite pentru noul an școlar

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771