Monitorizare video stradala in comuna Mircea Voda

Iunie 2017, Mirela Ionita

Administratie locala

Pentru a preveni infractionalitatea in comuna, furturile, si pentru a mentine ordinea publica, Primaria si Consiliul Local al comunei Mircea Voda au hotarat demararea unui proiect ce vizeaza supravegherea video stradala a comunei. Edilul George Ionascu, ne-a marturisit ca s-a finalizat procedura de achizitie publica a sistemului de monitorizare video, iar in cel mai scurt timp, in aceasta luna, se va incheia si contractul cu termen de 40 de zile de la inregistrarea ordinului de incepere a lucrarii.

Administratia locala a comunei Mircea Voda a achizitionat si va implementa sistemului de monitorizare video stradala in localitatile Satu Nou si Mircea Voda, urmand ca anul viitor sa se realizeze aceeasi procedura si pentru celelalte doua sate ale comunei, Gherghina si Tibrinu. Pentru acest proiect, administratia locala a comunei Mircea Voda a primit sprijinul Consiliului Judetean Constanta, care a asigurat 80% din valoarea totala a proiectului. Pentru supravegherea localitatilor Satu Nou si Mircea Voda, conducerea Primariei Mircea Voda a achizitionat 27 de camere: douasprezece vor fi amplasate in localitatea Mircea Voda iar 15 in Satu Nou. Camerele video vor fi montate astfel incat sa cuprinda tot ce inseamna intrare si iesire din localitati si intersectiile importante. Potrivit testelor, edilul ne-a informat ca aceste camere video filmeaza si inregistreaza Full HD, iar imaginile vor fi de calitate superioara atat ziua cat si noaptea, deoarece camerele de filmat vor avea si o lampa ce va lumina zona supravegheata. Aceste camere vor fi monitorizate 24 de ore din 24 de dispeceratul ce va fi infiintat in comuna Mircea Voda in colaborare cu politia locala.
Prin acest proiect edilul comunei Mircea Voda, George Ionascu isi doreste sa previna orice infractionalitate precum si accidentele in trafic si sa sporeasca siguranta si linistea locuitorilor acestei comune.

A venit vacanta, incepe distractia!!
Incepand cu data de 19.06.2017 si pana pe 23.06.2017, edilul George Ionascu invita toti copiii din comuna Mircea Voda sa se inscrie la secretariatul scolii din localitatea de domiciliu daca doresc sa porneasca intr-o excursie gratuita la parcul acvatic, Aqua Magic din statiunea Mamaia, orasul Constanta. Cei inscrisi vor pleca in vacanta in perioada 26.06-28.06.2017, din fata scolii la orele 08:45. Ziua de joi, 29.06.2017 este rezervata elevilor de liceu.
Anuntul facut de conducerea Primariei Mircea Voda se adreseaza si este valabil si pentru copiii care invata la alte scoli, dar sunt din comuna Mircea Voda.
Cu autocare inchiriate, in excursia la Aqua Magic organizata de Primaria comunei Mircea Voda, aproximativ 500 de copii din comuna Mircea Voda vor merge spre locul de distractie unde intrarea va fi gratuita.
Tot in aceasta vacanta, elevii care au obtinut media generala peste 8.50 in anul scolar 2016-2017, vor primi cadou din partea Primariei si a Consiliului Local Mircea Voda o excursie la Bucuresti la Gradina Botanica si Zoologica, o excursie de o zi cu transport, sandwich-uri si racoritoare asigurate de autoritatile locale.

Articole din editia din data de Iunie 2017

 • Monitorizare video stradala in comuna Mircea Voda

  Administratie locala
 • Tour-X - Schimbare de paradigma in oferta de produse turistice pe litoral

  Administratie locala
 • Zborurile interne de pe Aeroportul Kogalniceanu, reluate dupa foarte multi ani

  Administratie locala
 • Vrei sa fii VIP la Aeromania? Iata ce trebuie sa faci!

  Administratie locala
 • Festivitate de incheiere a anului scolar in comuna Gradina

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • Primăria Cobadin a lansat serviciul online etax

  Administratie locala
 • Casa Tineretului din Cobadin va fi reabilitată. Primăria a solicitat finanțare de la Administrarea Fondului de Mediu

  Administratie locala
 • Lucrări de împrejmuire a dispensarului medical din Dobromir

  Administratie locala
 • Proiect pentru reabilitarea trotuarelor din Băneasa

  Administratie locala
 • Locuitorii din Floriile vor avea rețea de apă

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771