Garduri noi pentru cimitirele din comuna Ion Corvin

24 Mai 2017, Adrian Nicarel

Administratie locala

Primaria si Consiliul Local al comunei Ion Corvin doresc achizitia de servicii de proiectare si executie de lucrari pentru inlocuirea gardului cimitirului din localitatea Ion Corvin si a cimitirului din satul Viile, comuna Ion Corvin.

Edilul, Marcela Radulescu, ne-a informat ca in aceasta perioada se lucreaza la documentatia necesara pentru realizarea lucrarilor de imprejmuire a cimitirelor din localitatile Ion Corvin si Viile. Ambele cimitire au o vechime de peste 100 de ani, iar in prezent nu mai dispun de o imprejmuire adecvata. Gradurile sunt aproape inexistente si permit astfel accesul neingradit al animalelor in incinta acestora. Se impune imprejmuirea zonei alocate si pentru extinderea celor doua cimitire, deoarece mormintele recente sunt amplasate in camp deschis. Gardurile acestora vor fi realizate din plasa bordurata zincata, montata pe stalpi metalici cu fundatii independente. Ofertantii vor intocmi toata documentatia necesara obtinerii certificatului de urbanism, avizele si autorizatia de constructie. Aceste necesitati impun achizitionarea urmatoarelor servicii: servicii de proiectare si obtinere de autorizatie de construire pentru inlocuirea imprejmuirii existente cu gard din plasa metalica bordurata si servicii de executie lucrari de imprejmuire.

Prichindeii din comuna Ion Corvin au parte de surprize de Ziua Copilului

In data de 1 Iunie, toti copiii din comuna Ion Corvin se vor bucura de un spectacol interactiv, educativ, muzical si umoristic. Programul artistic "Soricelul Nazdravan" aduce pe scena personaje comice precum Misteriosul Hot si Bagaciosul Chit. Teatrul pentru copii va incepe la ora 9:00, in sala Caminului Cultural din satul Viile iar mai apoi programul artistic se va muta la Caminul Cultural din localitatea Ion Corvin. Astfel in data de 1 Iunie toti copii din comuna vor avea parte de o surpriza minunata ce ii va incanta. Tot spre bucuria copiilor din comuna, in cinstea Zilei Internationale a Copilului, conducerea Primariei Ion Corvin reprezantata de edilul Marcela Radulescu si Consiliul Local vor organiza si o excursie la Gradina Zoologica din Calarasi.

Articole din editia din data de 24 Mai 2017

 • Ziua Comunei Mircea Voda ajunsa la cea de-a XIII a editie

  Administratie locala
 • Sarbatoarea florii de salcam sarbatoare cu traditie in comuna Pestera

  Administratie locala
 • S-a incheiat cea de-a VI-a editie a Festivalului de Muzica Usoara si Populara "TINERE SPERANTE"

  Administratie locala
 • Comuna Tuzla gazduieste in aceasta vara un eveniment de anvergura internationala - Dakini Festival Tuzla 2017

  Administratie locala
 • Liceul Regele Carol I din comuna Ostrov implicat in proiecte nationale si internationale

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • Ședința ordinară a lunii octombrie, desfășurată în municipiul Medgidia

  Administratie locala
 • Amenajare stadion și bază sportivă în Tuzla

  Administratie locala
 • Strada Școlii și strada Bisericii din localitatea Răzoarele vor fi asfalate

  Administratie locala
 • Toamnă bogată în lucrări la Cobadin

  Administratie locala
 • Construire pasarelă pietonală în Peștera

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771