Primaria comunei Pecineaga cere sprijinul Consiliului Judetean Constanta

Mai 2017, Radu Petric

Administratie locala

Pentru finalizarea Scolii Generale Nr.1 cu clasele I-IV din localitatea Pecineaga, a lucrarilor de imprejmuire a acesteia si de amenajare a curtii interioare, autoritatile locale vor cere sprijinul Consiliului Judetean Constanta.

"Pentru ca elevii Scolii Generale Nr.1 sa beneficieze de cele mai bune conditii, in interiorul unitatii scolare se vor realiza finisajele, se va monta parchet rezistent la trafic, gresie si faianta; urmand mobilarea acesteia, montarea bancilor si a catedrelor. Apoi se va trece la imprejmuirea unitatii de invatamant si la amenajarea locului de joaca pentru copii. Pentru continuarea si finalizarea acestei investitii suntem nevoiti sa cerem sprijinul Consiliului Judetean Constanta", a declarat edilul comunei Pecineaga, Niculae Stan.

Primarul comunei Pecineaga ne-a marturisit ca doreste ca pana la data de 1 septembrie, inainte de inceperea noului an scolar lucrarea sa fie finalizata si sa fie obtinute toate avizele si autorizatiile.

In alta ordine de idei, conducerea Primariei comunei Pecineaga ne-a marturisit ca impreuna cu Consiliul Local au adoptat Hotararea privind aprobarea Planului de Achizitii pentru anul 2017. Autoritatile locale ale comunei Pecineaga ne-au informat ca pentru inceput se doreste achizitionarea unui autoturism pentru primarie, intabularea drumurilor comunale si realizarea studiului de fezabilitate pentru aductiunea de gaze in comuna Pecineaga.

In prezent, potrivit edilului Niculae Stan se lucreaza la documentatia pentru realizarea studiului de fezabilitate deoarece acesta este necesar pentru demararea lucrarii de introducere a conductei de gaze naturale. De aceasta retea de gaze vor beneficia aproximativ 1050 de familii, dar si agentii economici, institutiile publice si unitatile de invatamant din comuna Pecineaga. Conducerea primariei Pecineaga doreste introducerea sistemului de gaze naturale pe fiecare strada din comuna, astfel incat toti cetatenii comunei Pecineaga sa se poata racorda si sa beneficieze de gaze naturale. Acesta ne-a informat ca in prezent conducta de gaze se afla in apropierea satului Vanatori, la 2,5 kilometri de localitatea Pecineaga. Pentru intabulare se vor face verificarile topo si geo pentru ca mai apoi sa se poata trece la aductiunea conductei de gaze naturale.

Articole din editia din data de Mai 2017

 • 7 proiecte depuse prin P.N.D.L. pentru orasul Negru Voda

  Administratie locala
 • Autoritatile locale din comuna Baraganu doresc sa pietruiasca toate drumurile

  Administratie locala
 • 100.000 de oameni au fost prezenti la prima editie a Festivalului International de Jocuri si Reconstituiri Istorice

  Administratie locala
 • Invitatie la Ziua Comunei Lumina - sarbatoare cu artisti consacrati

  Administratie locala
 • Sarbatoare fastuoasa de "Ziua Comunei Gradina"

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • Intervenții la rețeaua de iluminat public din comuna Saligny

  Administratie locala
 • Demersuri pentru asfaltarea a 4,5 kilometri de străzi în Fântânele

  Administratie locala
 • Drumurile din Negureni au fost asfaltate

  Administratie locala
 • Sistemul de iluminat public din Cerchezu va fi modernizat

  Administratie locala
 • Sistemul de alimentare cu energie elctrică din Ciobanu va fi reabilitat

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771