Echipa de fotbal Viitorul Fantanele Locul II in Campionatul Judetean de Fotbal

Aprilie 2017, Mirela Ionita

Sport

Primaria comunei Fantanele si Consiliul Local sustin activitatea echipei de fotbal a comunei si se bucura de rezultatele spectaculoase pe care jucatorii le obtin prin munca si daruire.

"Avem de trecut un retur greu. Sambata, 22 aprilie, ne asteapta cel mai greu meci din acest campionat cu echipa Gloria Baneasa, echipa de fotbal a orasului Baneasa, care a invins echipe bune precum: S.S.C. Farul Constanta si C.S. Navodari. Suntem mandri sa mentionam faptul ca echipa are un parcurs extraordinar. Avem sase meciuri jucate fara sa primim niciun gol. Am reusit sa marcam 35 de goluri in cele sase etape", a declarat edilul comunei Fantanele, Gheorghe Popescu.

Echipa de fotbal a comunei Fantanele, Viitorul Fantanele, antrenata de Adrian Foamete, evolueaza in Liga a IV a si ocupa in prezent locul II in clasamentul Campionatului Judetean de Fotbal. De la inceputul campionatului echipa a strans douazeci de victorii, doua remize si trei infrangeri. Sprijinita de autoritatile locale, dar mai ales de sponsorii locali, echipa de fotbal a comunei Fantanele beneficiaza de o baza sportiva moderna care ii ofera posibilitatea de a-si desfasura antrenamentele si meciurile in cele mai bune conditii.

Potrivit edilului comunei Fantanele, Gheorghe Popescu, jucatorii echipei au o conditie fizica foarte buna. Acest lucru se datoreaza cantonamentului ce a avut loc in iarna. Acesta a fost organizat la Brasov iar cei 36 de jucatori seniori si juniori au avut de trecut prin antrenamente severe si o pregatire intensa. Cantonamentul ce s-a desfasurat pe o perioada de opt zile a costat 14.000 de lei, din care 9.000 au reprezentat cazarea iar restul de 5.000 lei mesele echipei. Intreaga suma necesara pentru acest cantonament a fost stransa din contributiile sponsorilor.

Edilul comunei Fantanele se implica in activitatile sportive si doreste ca echipa Viitorul Fantanele sa ocupe un loc fruntas la finalul campionatului.

Articole din editia din data de Aprilie 2017

 • 100.000 de oameni au fost prezenti la prima editie a Festivalului International de Jocuri si Reconstituiri Istorice "Dapyx" - Medgidia

  Sport
 • Smiley in concert la Dapyx Medgidia

  Sport
 • Programul Festivalului de Jocuri si Reconstituiri Istorice Dapyx 2017 Editia I

  Sport
 • Festivalul de Jocuri si Reconstituiri Istorice Dapyx Medgidia 2017 - EDITIA I

  Sport
 • Atribuirea proiectulului de asfaltare a drumurilor din comuna Tirgusor

  Sport
 • Articole din aceeasi categorie

 • Liga 3 nu se reia: fără retrogradări, serii de 18 formații în sezonul viitor!

  Sport
 • CS Medgidia va juca turneul semifinal, în perioada 12-14 iunie, în Grupa 2

  Sport
 • Medgidia invinge pe HC Dobrogea Sud II la Constanta: 30-34

  Sport
 • Amalia Niţă a obţinut primele titluri pentru boxul feminin din Medgidia

  Sport
 • Dinamo Bucuresti invinsa la Medgidia. Voleibalistele de la CS Medgidia au produs surpriza

  Sport
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771